Arkadhall

Utmana polarna, kollegorna eller familjen i roliga spel i vår arkadhall! Självklart har vi spel som passar våra allra yngsta fans också.

Några av våra spel:

Airhockey
Airhockey eller "Lufthockey" - en klassiker för två som spelas med en puck och två "pushers" på ett rektangulärt bord med lufthål för att minska friktionen mellan pucken och underlaget. I varje kortände finns en ca 25 cm bred skåra (målet), som det gäller för motståndaren att träffa med pucken för att göra mål och få poäng. Matchen spelas på tid och resultatet efter tidens avslut korar vinnaren.

Halo
2-spelares version av arkaden baserad på det populära videospelet. Spelet erbjuder en helt ny arkadspelsupplevelse med ett spännande first-person shooter-spel. Presenterad i ett hisnande arkadskåp med surroundljud kommer omsluts spelarna i det populära universumet från en av de mest framgångsrika videospelsserierna genom tiderna.

Work zone
Med en ratt och spakkontroll ska du samla byggstenar för att bygga ett hus samtidigt som du undviker hinder. En mekanisk kran kommer att aktiveras i slutet av spelet för att hämta din belöning.

Boxboll eller Kicker Fotboll
Det ultimata styrketestet! Testa din styrka och utmana polarna.

Basket
Testa pricksäkerheten i våra basketmaskiner! Spela själv eller tillsammans med någon.

Godis/Gosedjurs kranmaskin
En favorit hos både kärleksparet och familjen. Vinst varje gång!

Pris:
Du spelar våra spel med att använda ditt bankkort direkt i maskinerna alternativt med polletter som köps i spelreceptionen.

Information:
- Ingen förhandsbokning på våra arkadspel, välkomna på drop in!