Stans bredaste utbud av nöjen & aktiviteter

Att besöka O’Learys Borlänge ska vara en rolig upplevelse och en mötesplats där man träffas för att ha kul med vänner, familj eller kollegor. Vi har valt ut de senaste och de bästa aktiviteterna i nöjeskategorin för att kunna erbjuda Borlängeborna ett brett utbud av lättsamma och roliga aktiviteter som kan älskas av alla!

Karaokerum
Hyr ert alldeles egna karaokerum! Vi erbjuder flera karaokerum i olika storlekar där det största rymmer upp till 20 personer. Med över 80 000 låtar att välja på är det den ultimata uppvärmningen för en utekväll eller för en helkväll karaoke!

Interactive Dart
Interaktiv Dart revolutionerar det klassiska spelet dart och gör det till den ultimata sociala underhållningen för familjen, företaget eller kompisgänget. Välj bland massor av olika typer av spel som projiseras på dart-tavlan med olika mål och häftig grafik.

Bowling
Spela klassisk bowling med vännerna, kollegorna eller familjen! Vi erbjuder 10 banor i en härlig miljö inspirerad av Boston

Shuffleboard
Det perfekta spelet för en trevlig afterwork, för familjen eller för häng med vännerna!

Utöver det har vi även biljard, arkadhall med massor av roliga spel, nattklubb, konserter, företagskonferenser, barnkalas och mycket mer!

Så varför inte boka in nästa kompisträff, barnkalas eller företagskonferens hos O’Learys Borlänge? Se alla våra aktiviteter och läs mer här: https://olearys.se/borlange/activities/