Viktig information angående Coronaviruset (Covid-19)

Till våra gäster,

Vi följer noggrant spridningen av Corona-viruset (COVID-19) och dess effekter i samhället. Vi arbetar aktivt med att hantera denna situation och håller restaurangen öppen.

Vår restaurang arbetar dagligen med att hålla en god matsäkerhet för våra gäster, i den ingår korrekt hantering av livsmedel, rena ytor och maskiner i köket, personalutrymmen och i restaurangen.

Personal som arbetar är frisk. Utöver våra vanliga rutiner har vi även vidtagit extra åtgärder som t.ex. ökad frekvens på städning i samtliga delar av lokalen. Kortmaskiner, handtag och ytor i restaurangen spritas regelbundet. Vi har handsprit på toaletterna tillgängligt för alla våra gäster. Vi har slutat med att servera bufféer och har istället övergått till tallriksservering.

Vi har haft en grundlig genomgång med personalen om allvaret i läget och hur de ska göra för att arbeta ännu säkrare än vad vi gör redan idag, samt vara extra vaksam på eventuella symptom.

Vad kan du som gäst göra?

Är ni förkylda, har feber, hosta eller varit utomlands under de senaste veckorna så råder vi er att följa myndigheters riktlinjer och stanna hemma.

Använd den handsprit som finns utplacerad i restaurangen.

Vi håller oss uppdaterade på vad som händer i Sverige och runtom oss i världen, vi ser till att vår personal alltid har de senaste nyheterna samt förutsättningarna för att vi ska kunna fortsätta hålla vår mysiga restaurang öppen och säker för både gäster och personal. Vi följer folkhälsomyndighetens rekommendationer och kommer även att säkerställa att antalet personer i våra lokaler ej överstiger 500 personer.

Finns fler frågor eller funderingar så hjälper vi gärna till att svara på dem.