Minigolf

Göteborgs bästa minigolf inomhus

Minigolf är en aktivitet som passar alla, såväl familjen som kompisgänget på AW. Med vår bana bestående av tolv hål i varierande svårighetsgrad, med ondulerade banor, vattenhål och konstruktioner så får du en upplevelse som passar alla. På O’Learys Avenyn kan du spela minigolf inomhus mitt i centrala Göteborg! Perfekt om du vill ta en paus från solen eller vid regniga dagar.

En fulländad utekväll kan både börja och avslutas på vår inomhus minigolf. Kom och spela golf mitt i Göteborg på 12 st moderna banor i en tvättäkta sportbar-miljö med restaurang och välsorterad bar. Oavsett om du aldrig spelat tidigare, eller är en riktig PGA-tour stjärna, kan vi garantera att du kommer ha riktigt kul.

Vid större grupper, ring gärna och boka tid. Annars är det bara att komma förbi på en rund golf!

Spela minigolf på O’Learys Avenyn i Göteborg

Det kostar 85:- för vuxna och 65:- för ungdomar under 13 år. I priset ingår er fee tid, hyra av såväl klubbor och bollar, samt scorekort och penna.

Öppettider för minigolf

Minigolfen står öppen under alla restaurangens öppna timmar. Vi ber er ta en titt på O'Learys Avenyns hemsida för att enklast ta reda på restaurangens öppettider.

Att tänka på när man spelar minigolf inomhus

  • Ha alltid skor på minigolfbanan. Eftersom vår minigolfbana ligger på tredje våningen i vår restaurang rekommenderar vi alltid att ha på er skor. Vi städar flera gånger om dagen, men det kan hända att glas krossas som följer med till området runt minigolfbanan. Er säkerhet är otroligt viktig för oss.
  • Spela en golfboll åt gången.
  • Precis som i vanlig golf får man bara lov att använda en boll per person. Det enklaste är att låta en person göra klart sina slag innan nästa person börjar sitt försök på hålet.
  • Vi har två olika typer av bollar ni kan välja mellan. Traditionella minigolfbollar som är anpassade för vår bana, eller riktiga golfbollar i sportmotiv för de som vill känna sig som en proffsgolfare. Båda fungerar utmärkt.
  • Vi vill hålla vår minigolfbana fin och trevlig för alla våra gäster. Vi ber er därför att vara försiktiga med vart ni sätter fötterna för att undvika skadegörelse och framförallt att ni inte skadar er. Vår bana har flera olika höjdnivåer samt ett stort vattenhål.
  • Vänta på att nästa sällskap är klara Det är superkul med minigolf inomhus och det kan vara svårt att hålla sig från att tjuvstarta innan sällskapet innan är färdiga (särskilt om ni är polare).

Tips inför att spela minigolf

  • Minigolf ska vara roligt för alla att spela! Med ett leende på läpparna, ett stadigt grepp om klubban och lite lätt svikt på benen gäller det att beräkna banans olika lutningar för att få ner bollen i hål på så få slag som möjligt.
  • Det krävs övning mängder med övning för att bli lika bra som Dustin Johnson för att sikta men som tur är kan ni träna hos oss oavsett väderprognos.
  • Ett tips är att sätta sig på huk bakom bollen för att försöka läsa av banans olika lutningar och moment.
  • Vid minigolf är det enklast att hålla den hand som är närmast banan längst ner mot skaftet. Alltid enklast att pröva sig fram för att själv hitta den teknik man känner sig bekväm med, men fötterna bör vara brett isär, ungefär i axelbredd. Försök hålla huvudet stilla och ta ett djupt andetag. Med en enkel, men bestämd rörelse slå klubban mot bollen.

FAQ

Hur lång är bokningen?

En bokning är 60 min.

Hur lång tid innan start bör vi anlända?

Vi rekommenderar er att komma ca 15-30 minuter innan er minigolf-tid börjar så hinner ni ta något att dricka i baren, samt välja klubba och psyka varann innan ni börjar spela. Om ni funderar på att äta bör ni vara på plats ca 1 timme och 30 minuter innan er minigolf tid och även boka bord i restaurangen. Bordsbokning gör ni enklast på https://olearys.se/goteborg-avenyn/

Hur många hål finns det på er minigolf?

Vi har totalt 12 st hål på vår minigolf.

Har ni någon åldersgräns för att spela minigolf hos er?

Vi har ingen åldersgräns för att vistas i lokalen. I baren gäller 18 år vid köp av alkoholhaltig dryck. Vi rekommenderar minigolf i allmänhet som yngst för 5 åringar.

Hur många kan man spela på en bana?

Vi rekommenderar mellan 2-4 personer per sällskap. Är ni fler är det lättast att ni delar upp er i två team.

Har ni fullständiga alkoholrättigheter?

Ja, vi har fullständiga rättigheter med en stor bar i anslutning till minigolfen, samt restaurang.

Hitta till vår minigolfbana

Vår minigolfbana ligger mitt på Avenyn, ett ungefärligt Henrik Stenson driverutslag från Götaplatsen. Längst upp i vår lokal hittar ni vår minigolfbana. Hiss finns att tillgå för de som behöver.

Parkering

Det är enklast att parkera på Stora Teaterns parkeringsplats eller på Hedens parkeringsplats.

Buss & Spårvagn

Vi ligger endast några få puttar från Valands hållplats. Hit tar ni spårvagn 3, 4, 5, 7 eller 10. Buss 18 och 52 går även hit.

Sport & minigolf

Självklart kan du se ditt favoritlag spela medans du utklassar polarna i minigolf. Vi har 14 TV-apparater i direkt anslutning till minigolfen. På nedersta våningen har vi även ett Game Room där du kan spela olika arkadspel.

BARNKALAS - Minigolf.

Varför inte boka in ett oförglömligt barnkalas på O’Learys Minigolf.

Låt barnen få spela och tävla under en timme för att sedan få käka grymt goda burgare med pommes och en läskande glass till efterrätt.

Slå en signal till: 031-730 49 00 eller skicka en bokningsförfrågan till [email protected] om ni är sugna på att boka in ett barnkalas.