Information kring Covid-19

HEJ ALLA VÅRA UNDERBARA FANS!

På O'Learys vill vi att du som gäst alltid ska känna dig välkommen till oss. Vi vill att du ska känna dig trygg med ditt besök hos oss även under dessa tider med restriktioner på grund av coronaviruset. Vår högsta prioritet är alltid våra gästers och medarbetares hälsa och välbefinnande. Nedan hittar ni information kring åtgärderna om vad vi gör för att öka säkerheten och minska spridningen.

RUTINER OCH HANTERING

På O'Learys vill vi att du som gäst ska känna dig trygg och välkommen hos oss och i och med rådande läge vill vi på O'Learys informera alla våra gäster att vi följer situationen noga och håller oss uppdaterade via berörda myndigheter. Vi har vidtagit alla åtgärder och följer de rekommendationer och riktlinjer som finns gällande COVID-19 för att du som gäst ska känna trygg när du besöker oss.

Nedan följer information om de åtgärder som vi har vidtagit för att säkerställa säkerheten för våra gäster och personal;

  • Vi har vidtagit de särskilda åtgärder som Folkhälsomyndigheten har föreskrivit gällande restauranger. Läs mer här
  • Vi arbetar aktivt med de riktlinjer och rekommendationer från Folkhälsomyndigheten och uppdaterar våra rutiner kontinuerligt utifrån dessa inklusive avspärrning av varannat bord samt ommöblering av möbler för att öka avstånd mellan bord.
  • Utökad hygien- och städrutiner varje timme på följande ytor; toalett, dörrhandtag, handfat och kran, pappershållare, bardisk, ledstänger, bord och stolar, entréhandtag, bowlingklot, arkadspel, shuffleboard samt övriga kontaktytor.
  • Handdesinfektion finns tillgängligt.
  • Vi har vidtagit ytterligare åtgärder och varje restaurang har en så kallad safety manager som proaktivt arbetar med att säkerställa att alla riktlinjer från myndigheter följs och att städrutinerna utförs samt kontrollerar trängsel innanför och köbildning utanför lokalen kontinuerligt.

HÄLSA OCH VÄLBEFINNANDE

Vår högsta prioritet är våra medarbetares och gästers hälsa och välbefinnande. Om du känner dig sjuk eller känner en allmän sjukdomskänsla så ber vi dig att vänligen avvakta med ditt besök hos oss.

ÖPPETTIDER

På O'Learys håller vi öppet men lokala förändringar i öppettider kan ske, håll därför utkik på vår hemsida och sociala medier för din restaurang.

TAKE-AWAY OCH HEMKÖRNING

Många av våra restauranger och eventcenter erbjuder take-away eller hemkörning genom utvalda partners, kontakta din närmsta O´Learys för mer information.

BESÖK OSS - TRYGGT OCH SÄKERT

Våra fantastiska franchisetagare och underbara personal står redo att ta emot er på bästa sätt i dessa svåra tider.

Har du frågor kring ditt besök så är du välkommen att höra av dig till din lokala O'Learys eller prata med personalen på plats. Kika in på deras sociala medier och hemsida i din stad för uppdatering kring nya öppettider och kontaktinformation.

Ta hand om er!