COVID-19

Till våra gäster,

Vi följer noggrant spridningen av Corona-viruset (COVID-19) och dess effekter i samhället. Vi följer myndigheters riktlinjer och rekommenderar att ni alla gör detsamma.

Vår restaurang arbetar dagligen med att hålla en matsäkerhet för våra gäster, i den ingår korrekt hantering av livsmedel, rena ytor och maskiner i köket, personalutrymmen och i restaurangen. Att personalen som arbetar är hela, rena och friska.

Mycket av detta gör att vi redan där arbetar aktivt för att hantera denna situation så bra som möjligt och håller därför restaurangen öppen som vanligt.

Utöver våra vanliga rutiner har vi även vidtagit extra åtgärder som t.ex ökad frekvens på städning i samtliga delar av lokalen samt haft en grundlig genomgång med personalen om allvaret i läget och hur dem ska göra för att arbeta ännu säkrare än vad vi gör redan idag samt vara extra vaksam på eventuella symptom.

Vad kan du som gäst göra??

Är ni förkylda, har feber, hosta eller varit utomlands under de senaste veckorna så råder vi er att följa myndigheters riktlinjer och stanna hemma.

Är ni helt friska och sugna på O’Learys härliga Buffalo Wings, lite Shuffleboard eller en schysst match på tv så är ni varmt välkomna!

Under denna period och en lång tid framåt håller vi oss, som alla andra uppdaterade på vad som händer i Sverige och runtom oss i världen, vi ser till att vår personal alltid har de senaste nyheterna samt förutsättningar för att vi ska kunna fortsätta hålla vår mysiga restaurang öppen och säker för både gäster och personal.

Gällande Lunch för en Mästare har vi tillfälligt valt att arbeta utan buffé. Istället kommer våra grymma kockar snyggt lägga upp sallad, soppa, nybakt bröd & fantastiskt mat på tallrik som ni hämtar i köksluckan.

Finns fler frågor eller funderingar så hjälper vi gärna till att svara på dem.

Med vänlig hälsning,

Alex med personal

O’Learys Halmstad