Meny

Lunchmeny

Måndag

Panerad rödspätta m gubbröra, dillsyrad gurka & kokt potatis

  • 100.00 Kr

.

Mörkokt högrev m sotat fläsk, bakad lök, skysås & pot.puré

  • 100.00 Kr

.

Tisdag

Schnitzel m dragonsmör, rostad palsternacka, frit. kapris

  • 100.00 Kr

.

Ångad koljafilé m bakad fänkål, citrussås & krispiga rädisor

  • 100.00 Kr

.

Onsdag

Örtbakad torskfilé m bouillabaissesky & saffransaioli

  • 100.00 Kr

.

Kycklingfilé m risotto, tryffelmajonnäs & vårgrönt

  • 100.00 Kr

.

Torsdag

Kungsfisk m saltrostad mandel, betor/sparris & potatispuré

  • 100.00 Kr

.

Kalvfärsbiff m myntayoghurt, morotspuré & rostad potatis

  • 100.00 Kr

.

Fredag

O'Learys "Grillbuffé"

  • 110.00 Kr

110:-/pp (Lunchkupong gäller)