Testa nya Interaktiv Dart på O'Learys!

NYHET! Interaktiv dart – Ett revolutionerande sätt att spela dart. Välj bland massor av olika typer av spel som projiceras på dart-tavlan.

Läs mer
Läs mer

Hyr ert egna Karaokerum på O'Learys!

Hyr ert egna karaokerum på O'Learys för den ultimata karaokekvällen! 🥳 Boka med kompisgänget eller kollegorna och välj på över 80 000 låtar!

Läs mer
Läs mer

Vill du bli en del av vårt team?

Vi är ständigt på jakt efter duktiga kockar, servispersonal och andra spännande tjänster.🌟 Klicka på Läs Mer för att se alla våra lediga tjänster!

Läs mer
Läs mer

Open Mic Karaoke varje fredag!

Sjung karaoke hos O'Learys Kalmar! Varje fredag från 22:00 har du möjlighet att glänsa på scenen och uppfylla eventuella artistdrömmar med tusentals låtar att välja bland 🎉

Läs mer
Läs mer

Kalmars krispigaste musikquiz hos O'Learys!

Kalmars krispigaste musikquiz, varje torsdag 19:00! 🎉 Tävla i musikkunskap med chans att vinna både ära och finfina presentkort. Varmt välkomna!

Läs mer
Läs mer

Jul på O'Learys

Fira julen med en grym kväll på O'Learys! 🎅 Ta med vänner, kollegor eller familj och njut av en trerättersmeny och roliga aktiviteter – allt för att göra julfesten till den bästa!

Läs mer
Läs mer

Din lokala sportrestaurang

Välkommen till O'Learys Kalmar - din lokala sportrestaurang! Hos oss blandas ren och skär sportgläjde med god mat & dryck, bowling, shuffleboard, karaokerum och mycket mer!

Läs mer
Läs mer