Nyårsafton på O'Learys Kalmar - En Helkväll med Jeppe & Micke

Kvällen startar vid 19:00 med välkomstbubbel och direkt efter förrätten startar vi kvällens första quiz - Mickes Kluriga Pubquiz.

När detta är klart serveras huvudrätten och sedan är det dags för Jeppes Krispiga Musikquiz.
Poängen i båda quizen räknas samman och efter desserten är det dags för de rätta svaren och prisutdelning, precis lagom färdigt till dess att klockan slår tolv och vi firar in år 2020 på vår inglasade uteservering!

När vi känner oss färdiga fortsätter firandet med partydansgolv, karaoke och musikvideos till klockan 03:00!

Kalmars Klurigaste Pubquiz är quizet som fyller O’Learys Kalmar varje fredag, här får de små grå en rejäl utmaning med tävlingsmoment som ”På Spåret”, ”Placera ut” och ”Röda Tråden” för att nämna några.

Kalmars Krispigaste Musikquiz med Discojeppe är mycket omtyckt och drar fulla hus varje torsdag. Här tävlar du tillsammans med andra musiknördar i musikkunskap från både nutid och 80- 90- och 00-talet!


BOKA REDAN I DAG: Skicka ett mail till mikael.nyren@olearys.se eller ring 070-9557201 (för fullständiga bokningsinstruktioner och villkor, se längre ned)Trerätters nyårssupé:

Välkomstdrink:

Cava Mas Pere Selecció Brut

Alkoholfritt alternativ: Barrels & Drums Mousserande Chardonnay

Förrätt:

Mozzarellagratinerad bruschetta på levainbröd med limemarinerade räkor och avokadosalsa
Serveras med en syrlig yoghurtsås

Huvudrätt:
Helgrillad oxfilé 58* med rödvinssås och hemslagen bearnaise
Serveras med parmesandoftande potatiskaka

Dessert:
Husets chokladbrownie med kanderade pecannötter, salt kolasås och italiensk vaniljglass

Pris per person:

519:- inkl mousserande vin vid ankomst och snacksbuffé strax innan tolvslaget
499:- inkl mousserande alkoholfritt vin vid ankomst och snacksbuffé strax innan tolvslagetTrerätters vegetarisk nyårssupé:

Välkomstdrink:

Cava Mas Pere Selecció Brut

Alkoholfritt alternativ: Barrels & Drums Mousserande Chardonnay

Förrätt:

Mozzarellagratinerad bruschetta på levainbröd med vitlöksfräst skogssvamp och pico de gallo
Serveras med pepprig färskost

Huvudrätt:

Kantarell och kikärtsbiffar serverade med rödvinssås och hemslagen bearnaise
Serveras med parmesandoftande potatiskaka

Dessert:

Husets chokladbrownie med kanderade pecannötter, salt kolasås och italiensk vaniljglass

Pris per person:

499:- inkl mousserande vin vid ankomst och snacksbuffé strax innan tolvslaget
479:- inkl mousserande alkoholfritt vin vid ankomst och snacksbuffé strax innan tolvslagetVad kan man vinna?

 • Det finns mycket att vinna, förutom äran och en fantastisk kväll tillsammans - vad sägs om presentkort, gåvocheckar och middagar! Vi kan inte avslöja för mycket, men det är väl värt att vara med och tävla!

Hur många får man vara på ett lag?

 • Vi har ingen begränsning, ni får vara hur många ni vill! Tänk däremot på att ju fler ni är desto fler måste dela på priset laget vinner, samt så stämmer talesättet ”Ju fler kockar, desto sämre soppa” in väldigt bra när det kommer till quiz!

Vilka får vara med?

 • Alla som fyllt 18 år är välkomna under hela kvällen och natten, barn i målsmans sällskap och som inte fyllt 15 år är välkomna fram till tolvslaget, vi tillämpar tyvärr ingen barnrabatt på mat under kvällen.

Vad kostar det?

 • Att vara med i quizen kostar ingenting, däremot kan man bara var med i quizen om man köper ett av ovanstående supépaket. Vill man däremot bara dansa, sjunga och festa har vi ett eftersläpp efter tolvslaget. Har du köpt matpaketet och deltagit i quizet får du naturligtvis komma och gå precis som du vill hela natten!
 • Fin-fina priser vid tolvslaget, för dig som varit med i quizen erbjuder vi rabatterade priser på bubbel och utvalda drinkar (med eller utan alkohol så klart) mellan 23:00 och 00:00, under den här tiden dukar vi också upp en snacksbuffé
 • Eftersläpp, vid 00:15 öppnar vi entrén för övriga, festsugna, gäster. Dansa, sjung och festa på vårt partydansgolv. Entré 75:-

Hur bokar jag?

 • Bokning sker via mail till mikael.nyren@olearys.se eller på telefon
  070-955 72 01
  Efter bokning får du ett mail med en länk till billetto där betalning sker inom 3 dagar från det att du fått länken, glöm inte uppge det namn bokningen är gjord i! Tänk på att betalning för samtliga i sällskapet sker samtidigt och kan inte delas upp! Köpt matpaket återbetalas ej!


Villkor:

1. O’Learys Kalmar tar sig rätten att ställa in evenemanget vid för få förköpta matpaket, eventuellt beslut om detta tas senast 3 dagar i förväg. Full återbetalning sker då via Billetto.

2. Personer som av ansvarig personal på plats anses för berusade eller av annan substans påverkade kan komma att avvisas/nekas tillträde på plats. Köpt matpaket/entrébiljett återbetalas ej i detta fall.

3. Eventuella allergier ska meddelas vid bokningstillfället, vi gör allt vi kan för att tillgodose eventuella behov av specialkost, men kan komma att neka viss specialkost av säkerhetsskäl då vi hanterar allergener i vårt kök.

4. Vid bokning skickas en länk ut via e-mail till personen ansvarig för bokningen, från det att mailet skickas ut har personen ansvarig för bokningen 3 dagar på sig att betala för samtliga i sällskapet. Har inte full betalning skett inom angiven tid avbokas bokningen automatiskt.

5. Köpt matpaket/entrébiljett återbetalas ej (gäller ej vid inställt evenemang)