FÖRETAG, FÖRENING & STÖRRE SÄLLSKAP

Gör din bokningsförfrågan här


Oavsett om det är en konferens, kick-off eller lagaktivitet, vi har paket som passar alla stora sällskap. Kombinera mat, dryck och aktiviteter till förmånliga priser. Avnjut god mat tillsammans med dryck och roliga aktiviteter.

Ni väljer hur ert besök hos oss ska se ut! Vi erbjuder möjligheten att skräddarsy hur ert besök hos oss ska se ut. Börja kvällen med en fördrink, spela en vända bowling och avsluta kvällen med en middag. Eller kanske skippa aktiviteterna och istället hålla ett möte med er presentation på våra skärmar. Möjligheterna är nästan oändliga!

Börja med att välj den paketmenyn som passar er bäst! Sedan kan ni välja bland våra olika tillägg utifrån era önskemål, som dryckesbiljetter och aktiviteter.


Se våra menyer med paketerbjudanden här


Oavsett om det är en företagsmiddag, en föreningsfest eller en större sammankomst, kommer vi på O'Learys Karlstad att se till att ditt evenemang blir en succé från början till slut. Kontakta oss idag för att boka och låt oss hjälpa dig att skapa minnesvärda stunder tillsammans!

Du kan ringa oss på 054-21 85 00, maila [email protected] eller göra en bokningsförfrågan genom att klicka på knappen, så kontaktar vi dig inom 48 timmar med en bokningsbekräftelse, ev. offertförslag och eventuella frågor kring er bokning.


Öppettider telefon:

Söndag-onsdag 10-19

Torsdag-lördag 10-21


Vid större bokningar gäller regler & villkor - se här