FÖRETAGSEVENT

Oavsett om det är en konferens, kick-off eller teambuilding, höj dina företagssammankomster till nya höjder med våra enastående företagseventpaket hos oss på O'Learys i Karlstad. Vi förstår vikten av sömlösa och minnesvärda upplevelser för ditt team, och det är precis vad vi levererar – en perfekt blandning av utsökt mat, uppfriskande drycker och engagerande aktiviteter.

Vi vet att tid är pengar, och därför har vi utformat smidiga paketpriser som inkluderar allt du behöver för att skapa en framgångsrik företagsevenemang. En förstklassig upplevelse från början till slut.


Våra Team up paket:


Maxpuls - mat, dryck & aktivitet

Ni väljer att starta kvällen med med mat eller aktivitet. Välj mellan en kamp på bowlingbanan eller turnera shuffleboard 55min

Pris mån-tis: 259:- +40 husets vin/öl

Pris ons-fre: 295 +44 husets vin/öl


Mellanpuls - mat & aktivitet

Ni väljer att starta kvällen med med mat eller aktivitet. Välj mellan bowling eller shuffleboard 55min

Pris mån-tis: 224:-

Pris ons-fre: 259:-Chill - mat & dryck

Ni väljer mat och dryck från vår paketmeny

Pris mån-tis: 194:- +40 husets vin/öl

Pris ons-fre: 215:- +44 husets vin/öl3-Kamp paket - 30 min bowling, 30 min shuffleboard, 30 min minigolf , mat & dryck

Ge ditt företagsevent en extra krydda genom att inkludera spännande aktiviteter och tävla i vår 3-kanp!. Spela bowling, shuffleboard och minigolf för att främja samarbete, stärka teamandan och skapa minnesvärda ögonblick som varar länge efter att evenemanget har avslutats!

Pris mån-tis: 369:- +40 husets vin/öl

Pris ons-fre 405:- +44 husets vin/öl

Vill ni ha med en instruktör? Från 500:- får ni med en från vår personal som guidar er genom hela 3-kampen


Kontakta Oss Nu: Låt oss ta hand om detaljerna och skapa en anpassad upplevelse som överträffar dina förväntningar. Kontakta oss redan idag för att boka ditt nästa företagsevent och låt O'Learys Karlstad bli platsen för ditt företags framgång! Maila oss idag på [email protected]