Ledig tjänst hos oss!

  Om jobbet

  O’Learys Katrineholm behöver stärka upp sitt team med en kollega på 50% på kvällar och helger. Du kanske studerar, eller så passar arbetstiderna dig med annan sysselsättning? Om människor, sport, mat, dryck och upplevelser tänder en gnista i dig, så kan du vara nästa spelare i vårt enastående lag!

  Att arbeta som serveringspersonal

  Arbetsuppgifterna för den här rollen är varierande, men de huvudsakliga arbetsuppgifterna är att servera och rekommendera våra gäster såväl mat som dryck. I arbetet ingår att leverera en helhetsupplevelse för gästerna där mat, dryck och sport står i fokus. För att våra gäster ska trivas är det viktigt att restaurangen ser representativ ut, därav ser vi gemensamt till att hålla ordning och reda.

  Vem söker vi?

  Till rollen som serveringspersonal söker vi framförallt dig som har ett utmärkt kundbemötande och en förmåga att uppmärksamma gästernas behov. Du brinner för att ge gäster en helhetsupplevelse utöver det vanliga. Du ska gilla att arbeta som en del i ett team och vara flexibel i ditt arbetssätt. Vi söker dig som vågar ta sig an utmaningar och bidra med nya tankesätt. För att trivas i rollen behöver du uppskatta att arbeta när det är som mest att göra, det vill säga på kvällar och helger.

  För att söka tjänsten behöver du

  • Vara minst 20 år fyllda,
  • Minst två års arbetslivserfarenhet från servering/bar,
  • Vara kassavan,
  • Tala och skriva svenska obehindrat,
  • Hantera det engelska språket väl

  Dessutom är det meriterande om du

  • Är van vid att arbeta kvällar, nätter och helger
  • Har arbetat med försäljning eller service tidigare

  Vi lägger för denna tjänst stor vikt vid personlig lämplighet.


  Om oss

  O’Learys är en eatertainment-kedja där mat, dryck, sport och stämning alltid är i fokus. Som anställd på O’Learys är du en del av en gemenskap och ett team. Tillsammans stärker och utvecklar vi O’Learys för att ge våra gäster, eller Fans som vi kallar dem, bästa möjliga upplevelse. Din personlighet, din erfarenhet och ditt engagemang är de största tillgångarna för O’Learys som varumärke.

  Som anställd hos oss är du en viktig del av ett stort och familjärt team som är utbrett över hela Katrineholm. O’Learys Katrineholm ägs av Hotel Statt i Katrineholm AB som även driver Hotel Statt, Hotell Gillet, Konferenscenter Safiren samt Stora Djulö Herrgård. O’Learys ligger beläget i samma byggnad som Hotel Statt och är öppet alla dagar i veckan. Hotellet är välbesökt och har många internationella och återkommande gäster som gärna ses över en bit mat på O’Learys.

  Om tjänsten

  • Tjänsten avser arbete kvällar och helger på 50-60%
  • Lön och start enligt överenskommelse
  • Vi har kollektivavtal med HRF och är en rökfri arbetsplats


  Sista ansökningsdag är 17 februari. Intervjuer kan ske löpande varpå tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Sök tjänsten redan idag genom att skicka ditt CV och personliga brev till [email protected] Märk mejlet Servis O’Learys.

  Om anställningen

  Lön

  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Var ligger arbetsplatsen?

  STORGATAN 20
  64145 Katrineholm

  Arbetsgivaren

  Hotel Statt i Katrineholm AB

  www.olearys.se/katrineholm

  Kontakt