Lunch

Måndag

Sotad lax med basilika-& avokadokräm, rostad sötpotatisstomp & grillad paprika

Wallenbergare med potatispuré, gräddsås, saltgurka & rårörda lingon

Tisdag

Sotad lax med basilika-& avokadokräm, rostad sötpotatisstomp & grillad paprika

Örtmarinerad kycklingfilé med tryffel smaksatt svamprisotto serveras med en rödvinssås samt toppas med parmesan och persilja

Onsdag

Dillpocherad flundrafilé med timjankrossad potatis serveras med smörstekt kapris, champinjoner & rödbeta

Schnitzel serveras med rödvinssås, bearnaisesås, persilja stekt potatis samt grillad citron

Torsdag

Köttbullar med brunsås serveras med potatismos och rårörda lingon

Dillpocherad flundrafilé med timjankrossad potatis serveras med smörstekt kapris, champinjoner & rödbeta

Fredag

Havets Wallenbergare serveras med kall romsås och dillslungad färskpotatis, citron toppas med dill

Grillad fläskfilé serveras med parmesan och timjanslungad potatis, portvinssås och smörstekta haricots verts


Veckans sallad

Kycklingsallad serveras med vitlöksdressing, rostade valnötter och krutonger

Veckans vegetariska

Örtmarinerad qournfilé med tryffel smaksatt svamprisotto serveras med en rödvinssås samt toppas med parmesan och persilja

Veckans barnmeny

Chicken nuggets serveras med pommes, aioli & gurkstavar

Friterad torsk serveras med pommes, majonnäs, citron & gurkstavar