Live event på O'Learys Linköping!

Missa inte vårens live event på O'Learys Linköping med bland annat stans största mellofest, 100dagars, Medina och Sofie Svensson & Dom Där! Klicka på "Läs Mer" för att köpa biljetter! 🎉

Läs mer
Läs mer

Allsvenskan 2024

O’Learys är det självklara valet att när det kommer till Allsvenskan⚽️ Och givetvis visar vi alla matcher, se mer i vårt sportschema.

Läs mer
Läs mer
meal-deal-olearys-mat

Vårens gästspelare är här!

Vårens gästspelare är här!

Läs mer
Läs mer
menu

Vår nya meny

Låt oss presentera The Meal Team - vår nya meny fullspäckad med nya heta stjärnor!

Läs mer
Läs mer

Activity Rooms är tillbaka!

Äntligen tillbaka! O'Learys Activity Rooms är ett äventyr som utmanar både kropp och sinne!

Läs mer
Läs mer

Testa nya Interaktiv Dart på O'Learys!

NYHET! Interaktiv dart – Ett revolutionerande sätt att spela dart. Välj bland massor av olika typer av spel som projiceras på dart-tavlan.

Läs mer
Läs mer

Linköpings bästa musikquiz på O'Learys!

På onsdagar bjuder vi in till Linköpings krispigaste musikquiz med vår alldeles egna quizvärd Sebbe!🥳 Med över 10 års erfarenhet har äntligen succéquizet kommit till oss på O’Learys!

Läs mer
Läs mer

O'Learys By Night Linköping

Linköpings hetaste uteställe med aktiviteter och nattklubb alla fredagar & lördagar! 🎉 Här finns något för alla! Klicka på Läs Mer för att köpa dina biljetter

Läs mer
Läs mer

Vill du bli en del av vårt team?

Vi är ständigt på jakt efter duktiga kockar, servispersonal och andra spännande tjänster.🌟 Klicka på Läs Mer för att se alla våra lediga tjänster!

Läs mer
Läs mer

Stans största utbud av nöjen & aktiviteter

Blacklight Minigolf, Bowling, Kareokerum, Activity Rooms, Lasertag, Arkadhall, Shuffleboard, Bankshot och Interaktiv Dart är bara några av de aktiviteter och nöjen ni kan hitta hos oss!

Läs mer
Läs mer