Årets julklapp: Presentkort på O'Learys!

Köp ett presentkort hos oss i December att ge bort i jul så bjuder vi dig dessutom ett frikort på 1h FRI AKTIVITET utan extra kostnad att nyttja i januari. En dubbelt så bra gåva helt enkelt🌟

Läs mer
Läs mer
Olearys-meal-deal-mat

Vinterns gästspelare har anlänt!

Spana in våra spännande nyheter!

Läs mer
Läs mer

Live på O'Learys i December

Välkomna till en stjärnspäckad december på O’Learys! Tre fredagar i rad bjuder vi in tre folkkära artister till vår livescen: Myra Granberg, Patrik Isaksson & Linda Bengtzing!

Läs mer
Läs mer

Julbord med aktiviteter & underhållning på O'Learys

Boka ett julbord utöver det vanliga med aktiviteter & live underhållning ons-fre mellan 29/11 - 15/12 på O'Learys!🎅 Boka med familjen, vännerna eller företaget!

Läs mer
Läs mer

Linköpings bästa musikquiz på O'Learys!

På onsdagar bjuder vi in till Linköpings krispigaste musikquiz med vår alldeles egna quizvärd Sebbe!🥳 Med över 10 års erfarenhet har äntligen succéquizet kommit till oss på O’Learys!

Läs mer
Läs mer

O'Learys By Night Linköping

Linköpings hetaste uteställe med aktiviteter och nattklubb alla fredagar & lördagar! 🎉 Här finns något för alla! Klicka på Läs Mer för att köpa dina biljetter

Läs mer
Läs mer

Stans största utbud av nöjen & aktiviteter

Blacklight Minigolf, Bowling, Kareokerum, Activity Rooms, Lasertag, Arkadhall, Shuffleboard, Bankshot och Interaktiv Dart är bara några av de aktiviteter och nöjen ni kan hitta hos oss!

Läs mer
Läs mer