Live Evenemang på O'Learys

Live-akter på O'Learys Linköping under november och december: MANGE MAKERS, DANI M, LBSB & NAUSE! Köp era biljetter till dessa kvällar genom att klicka på "Läs mer" 🎉

Läs mer
Läs mer

O'Learys By Night Linköping

Linköpings hetaste uteställe med aktiviteter och nattklubb alla fredagar & lördagar! 🎉 Här finns något för alla! Klicka på Läs Mer för att köpa dina biljetter

Läs mer
Läs mer

Jul hos O'Learys med aktiviteter & julshow!

Välkommen till jul på O'Learys!🌟 Vi anordnar ett härligt julbord både med och utan krogshow. Kombinera julbordet med några av våra roliga aktiviteter för ett julbord utöver det vanliga!

Läs mer
Läs mer

Linköpings bästa karaokerum hos O'Learys!

Hyr ert alldeles egna karaokerum som rymmer upp till 12 personer. Med över 80 000 låtar att välja på är det den ultimata uppvärmningen för en utekväll eller för en helkväll med karaoke!

Läs mer
Läs mer

Darkzone Lasertag har öppnat!

Nu har vi öppnat Darkzone Lasertag - vår största (och häftigaste) aktivitet hittills! En mästerlig lasertag arena på 500m2 under Filbyter Arena, fylld av spänning, mystik och adrenalin!

Läs mer
Läs mer

O'Learys Activity Rooms - ett spännande äventyr!

Ett äventyr som utmanar både kropp och sinnen! Likt Fångarna På Fortet handlar det om att samarbeta i lag och lösa utmaningarna i våra 9 olika rum och samla så många poäng ni kan!

Läs mer
Läs mer

Stans största utbud av nöjen & aktiviteter

Blacklight Minigolf, Hyper Bowling, Kareokerum, Activity Rooms, Lasertag, Arkadhall, Shuffleboard, Bankshot, Biljard och Dart är bara några av de aktiviteter och nöjen ni kan hitta hos oss!

Läs mer
Läs mer