HyperBowling

Det nya sättet att spela bowling som tar spelet till nästa nivå!
HyperBowling är ett helt nytt bowlingspel utformade kring ett innovativt, nytt bumpersystem (staket) som faktiskt är tänkt att användas som en del av spelet.
I en blandning av flipperspel, ljus, hinder i rörelse och sensorer tar du klotet genom banan för att fånga så många poäng som möjligt innan du kommer fram till käglorna. Nu kan alla spela och vinna eftersom varje kast räknas varje gång!

Pris:
- HyperBowling väljs som tillval till klassisk bowling och kostar 50:- per bana / 55min

Kom 15 minuter innan bokad tid då det kan vara lång kö till incheckningsdisken


HyperBowling Basics
Först måste du träffa bumpern för att få poäng! Färgglada mål på bumpern är värda ett antal olika poäng (2X, 3X och så vidare) och varje kägla som slås ner är värda 100 poäng. Så, en 2X multiplikator och 8 käglor genererar 1600 poäng! Men se upp, det röda målet resulterar alltid i 0 poäng. Det finns olika utmaningar och nivåer att utforska inom varje spel vilket möjliggör höga poäng.

HyperBowl
QubicaAMFs signaturspel är designat för alla! Skärmarna är tätt kopplade till handlingen på banorna. Stigande nivåer av färgglada mål i olika storlekar och positioner på staketen motsvarar en multiplikator. Animationerna på monitorerna visar dig din poäng när målet är träffat.


HyperBowl Pro
Här får du samma grundläggande spelmekanik och poäng som HyperBowl, men med eskalerande utmaningar! HyperBowl Pro är byggt för den skickliga (eller wannabe-skickliga) spelaren och har komplexa mål med rörelse, förändrade storlekar och större poängrisker.


HyperSquad
Spelare delas upp i två lag från SuperTouch-konsolen och varje lag väljer en färg. Bumpers är färglösa från början och spelare tävlar om att "hävda" territoriet längs bumpers – ett slag i ett mörkt område belyser den delen din lagfärg har. Lägg beslag på fler bumpers och du vinner!


HyperActive
Ett spel med snabbt förflyttade mål inspirerade av en klassisk TV-spelshow. Sikta på rätt färg för att multiplicera käglorna, men undvik den röda markeringen som resulterar i noll poäng! En kombination av skicklighet och tur, vilket gör detta spel till en perfekt underhållningsaktivitet för alla inblandade.