Smash For Kids - Gratis konsert för alla åldrar

Välkomna till Smash For Kids - en akustisk dagskonsert för alla åldrar med rockbandet Smash Into Pieces på O'Learys Linköping!

Lördag den 30 september gästar Smash Into Pieces oss på O'Learys Linköping för ett akustiskt framträdande efterföljt av en meet & greet med medlemmarna i bandet - öppet för alla åldrar! 🌟

GRATIS INTRÄDE!

Den cinematiska gruppen medverkade i årets upplaga av Melodifestivalen med bidraget ‘Six Feet Under’, som nu har sålt platinum i Sverige. Gruppen har med sina kraftfulla låtar och sitt mycket starka budskap, att: “ingenting är omöjligt bara du är villig att kämpa för det”, lyckats med att fånga ett intresse hos en bred publik.

Ta med familjen till O'Learys för att se denna unika akustiska spelning med Smash Into Pieces med chansen att träffa bandet direkt efter spelningen! 😍

Hållpunkter:
11:30 Dörrarna öppnas
12:00 - 12:30 Akustisk konsert med Smash Into Pieces
12:30 - 13:30 Meet & Greet - ta chansen att träffa bandet!

SMASH-erbjudande! Boka bord efter konserten för hela ert sällskap så bjuder vi er på 1h valfri aktivitet under eftermiddagen såsom bowling, shuffleboard eller minigolf! (gäller vid bokning av minst varmrätt för hela sällskapet. Drop in och vid mån av plats gäller för aktiviteterna. Lasertag ingår ej)

Boka ert bord HÄR

KLICKA HÄR för att gå med i vårt Facebook evenemang för att få löpande uppdateringar om eventet