Stans största utbud av nöjen & aktiviteter

Att besöka O’Learys Linköping ska vara en rolig upplevelse och en mötesplats där man träffas för att ha kul med vänner, familj eller kollegor. Vi har valt ut de senaste och de bästa aktiviteterna i nöjeskategorin för att kunna erbjuda Linköpingsborna ett brett utbud av lättsamma och roliga aktiviteter som kan älskas av alla!

Hos oss hittar du bland annat:

  • Blacklight Minigolf - Det hetaste nya alternativet till traditionell minigolf! Våra Black Light banor adderar en ny dimension till minigolf-rundan. Fluorescerande UV-belysning får bollar, putters och hinder att glöda, vilket ger ett helt nytt liv till banorna och konstverken på väggarna!
  • Brainflow Äventyrsrum - Ett äventyrsrum med spännande hinder och utmaningar i mörkret som utmanar både kropp och sinnen!
  • Hyper Bowling - Det nya sättet att spela bowling som tar spelet till nästa nivå! I en blandning av flipperspel, ljus, hinder i rörelse och sensorer tar du klotet genom banan för att fånga så många poäng som möjligt innan du kommer fram till käglorna. En ny variant av klassisk bowling som gör det spännande både för nybörjare och proffs! (Självklart har vi även klassisk bowling)
  • Karaokerum, shuffleboard, biljard, arkadhall, pingis etc…

Så varför inte boka in nästa kompisträff eller företagskonferens hos O’Learys Linköping? Se alla våra aktiviteter och läs mer här: olearys.se/linkoping/activities/