Stans största utbud av nöjen & aktiviteter


Att besöka O’Learys Linköping ska vara en rolig upplevelse och en mötesplats där man träffas för att ha kul med vänner, familj eller kollegor. Vi har valt ut de senaste och de bästa aktiviteterna i nöjeskategorin för att kunna erbjuda Linköpingsborna ett brett utbud av lättsamma och roliga aktiviteter som kan älskas av alla!

Hos oss hittar du bland annat:

Blacklight Minigolf
Det hetaste nya alternativet till traditionell minigolf! Våra Black Light banor adderar en ny dimension till minigolf-rundan. Fluorescerande UV-belysning får bollar, putters och hinder att glöda, vilket ger ett helt nytt liv till banorna och konstverken på väggarna!

O'Learys Activity Rooms
Aktivitetsrum med spännande hinder och utmaningar i mörkret som utmanar både kropp och sinnen!

Darkzone Lasertag
Vår unika lasertag arena på 500m2 fylld med mystik, spänning och adrenalin! Perfekt för vännerna eller nästa teambuilding aktivitet!

Karaokerum
Hyr ert alldeles egna karaokerum som rymmer upp till 12 personer. Med över 80000 låtar att välja på är det den ultimata uppvärmningen för en utekväll eller för en helkväll karaoke!

Utöver det erbjuder vi även bowling, modern och klassisk dart, shuffleboard, biljard, arkadhall och mycket mer…

Så varför inte boka in nästa kompisträff eller företagskonferens hos O’Learys Linköping? Se alla våra aktiviteter och läs mer här: olearys.se/linkoping/activities/


Du hittar även O'Learys Linköping och våra aktiviteter på linkoping.com