Allsvenskan 2024

O’Learys är det självklara valet att när det kommer till Allsvenskan⚽️ Och givetvis visar vi alla matcher, se mer i vårt sportschema.

Läs mer
Läs mer

Testa nya Interaktiv Dart på O'Learys!

NYHET! Interaktiv dart – Ett revolutionerande sätt att spela dart. Välj bland massor av olika typer av spel som projiceras på dart-tavlan.

Läs mer
Läs mer
meal-deal-olearys-mat

Vårens gästspelare är här!

Vårens gästspelare är här!

Läs mer
Läs mer
menu

Vår nya meny

Låt oss presentera The Meal Team - vår nya meny fullspäckad med nya heta stjärnor!

Läs mer
Läs mer

Spela Bowling på O'Learys Mörby!

Välkomna in för en omgång bowling på O'Learys Mörby! Vi erbjuder moderna banor, god mat & dryck. Perfekt för vänner, kollegor eller familjen!

Läs mer
Läs mer

Dagens lunch

Du har väl inte missat att vi serverar dagens lunch varje vardag på O’Learys Mörby? Vår lunch baseras på svensk husmanskost med nya härliga rätter varje dag, varmt välkomna!

Läs mer
Läs mer

Barnkalas lördagar & söndagar

Låt oss ta hand om ert barnkalas! 🥳 Vi erbjuder färdiga paket med mat, popcorn, glass, godispåse och roliga aktiviteter varje lördag och söndag!

Läs mer
Läs mer

Vill du bli en del av vårt team?

Vi är ständigt på jakt efter duktiga kockar, servispersonal och andra spännande tjänster.🌟 Klicka på Läs Mer för att se alla våra lediga tjänster!

Läs mer
Läs mer

Musikquiz på O'Learys Mörby

Quizza i ett av Sveriges roligaste musikquiz på O'Learys Mörby! Onsdagar varannan vecka (ojämna veckor) kan du och dina vänner testa era musikkunskaper i olika musikteman 🌟

Läs mer
Läs mer

Hos oss händer något alla dagar i veckan!

Sport, Lunch, Barnkalas, Aktiviteter och ett av Stockholms bästa musikquiz. På O'Learys Mörby finns alltid något kul att hitta på!

Läs mer
Läs mer