Festvåning

O’Learys har lång erfarenhet av att arrangera fester och event och hjälper er gärna att sätta ihop ett paket som passar just er. Vår festvåning en trappa upp kan rymma upp till 250 personer, har egen bar och erbjuder kringaktiviteter såsom shuffleboard, dart, biljard, airhockey och karaoke.

Fördelarna med att hyra en privat festlokal är många. Ni får tillgång till hela ovanvåningen för just ert sällskap och skapar er egen stämning. Ni bestämmer precis vad ni själva vill äta och dricka. Och framförallt dansa till. Vår stora ovanvåning är perfekt för mingel och vår personal tar hand om allt så ni kan fokusera på era gäster och njuta av tillställningen.

Vi gör både event för företag och privatpersoner. Ni kanske ska ha er födelsedagsfest, ta en brunch med släkten, arrangera en företagspresentation eller kundevent. Vi skräddarsyr ett arrangemang efter era önskemål där ni kan profilera er och ge era kunder en oförglömlig upplevelse. Med många samarbetspartners är möjligheterna oändliga.

Vi håller en väldigt hög standard på både mat och dryck. Vår kökschef hjälper er gärna med menyförslag baserat på vilket upplägg ni väljer.

Vi har ett stort kontaktnät med artister och Djs och kan hjälpa er att hitta rätt underhållning för just er. Och vår personal hjälper gärna till med utsmyckning av lokalen i profileringssyfte.

Skicka er bokningsförfrågan eller ansök om mer information redan idag till orebro@olearys.se