Örnsköldsvik söker Kock & Bartender

O´Learys Örnsköldsvik söker en kock som har passion för mat, dryck, sport och människor

O’Learys är en eatertainment-kedja där mat, dryck, sport och stämning alltid är i fokus. Som anställd på O’Learys är du en del av en gemenskap och ett team. Tillsammans stärker och utvecklar vi O’Learys för att ge våra gäster, eller Fans som vi kallar dem, bästa möjliga upplevelse. Din personlighet, din erfarenhet och ditt engagemang är de största tillgångarna för O’Learys som varumärke. Därför söker vi dig som har passion för mat, dryck, sport och människor.

Arbetsuppgifter
Alla är välkomna till O’Learys, alla Fans och möten är unika. Du möter både våra Fans och dina kollegor med ett öppet sinne och på ett flexibelt och välkomnande sätt. Du gillar när det är högt tempo och hanterar stress på ett bra sätt. Du är noggrann och tycker att detaljerna är viktiga för att det ska bli hög kvalitet. Du blir anställd av oss på O´Learys Örnsköldsvik, Fast tjänst. Rullande schema.

Vi söker dig som har
Arbestserfarenhet med lägga order och checklistor.

Abslut utbildning från restaurangskola, gymnasienivå - storhushållsutbildning eller motsvarande. Kunskaper i livsmedelslagstiftning, HACCP och specialkost. Du hanterar svenska flytande och goda kunnskaper i Engelska.

Giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning. Körkort är ett krav och bil är ett plus.

Välkommen med din ansökan! START: 28 juni enligt schema OMFATTNING: 50%-75% Deltid ARBETSTIDER: Varierande PLATS: O´Learys Örnsköldsvik KONTAKT: petra.granstrom@olearys.se