Meny

Lunchmeny

Måndag

Vecka 41: Ungersk Gulaschgryta

  • 125.00 Kr

Gulaschgryta på högrev. Serveras med jasminris samt crème fraîche.

Vecka 42: Coq au vin

  • 125.00 Kr

Kyckling i mustig rödvinssås. Serveras med ris.

Vecka 43: Viltskavsgryta

  • 125.00 Kr

Serveras med potatis- och palsternacksstomp samt lingon.

Dagens Vegetariska

  • 125.00 Kr

Fråga personalen på plats!

Tisdag

Vecka 41: Långbakad Fläsksida

  • 125.00 Kr

Serveras med raggmunk samt rårörda lingon.

Vecka 42: Nötfärsbiffar

  • 125.00 Kr

Soltorkad tomat- och fetaostbiffar på nötfärs. Serveras med klyftad potatis samt tzatziki.

Vecka 43: Långbakad Fläsksida

  • 125.00 Kr

Serveras med raggmunk samt rårörda lingon.

Dagens Vegetariska

  • 125.00 Kr

Fråga personalen på plats!

Onsdag

Vecka 41: Panerad Flundra

  • 125.00 Kr

Serveras med kokt potatis, räkmajonnäs samt klyftad citron.

Vecka 42: Bouillabaisse

  • 125.00 Kr

Mustig fisk- och skaldjursgryta med saffransaioli. Serveras med kokt potatis.

Vecka 43: Fylld Strömmingsflundra

  • 125.00 Kr

Serveras med potatispuré samt skirat smör.

Dagens Vegetariska

  • 125.00 Kr

Fråga personalen på plats!

Torsdag

Vecka 41: Klassiska Wallenbergare

  • 125.00 Kr

Wallenbergare på kalvfärs. Serveras med potatismos, gröna ärter samt skirat smör.

Vecka 42: Texas Chili

  • 125.00 Kr

Långkokt högrev med chili och bönor. Serveras med jasminris samt crème fraîche.

Vecka 43: Currygryta på kyckling

  • 125.00 Kr

Med smak av lime & citron. Serveras med jasminris.

Dagens Vegetariska

  • 125.00 Kr

Fråga personalen på plats!

Fredag

Vecka 41: Piccata Milanese

  • 125.00 Kr

Ostpanerad fläskschnitzel. Serveras med ris samt kryddig tomatsås.

Vecka 42: Porterstek

  • 125.00 Kr

Serveras med hasselbackspotatis, gräddsås samt svartvinbärsgelé.

Vecka 43: Helstekt Fläskfilé

  • 125.00 Kr

Serveras med rostad potatis samt pepparsås.

Dagens Vegetariska

  • 125.00 Kr

Fråga personalen på plats!