Barnkalas

Barnkalas - Kista Event Center - O'Learys

Letar ni efter en bra plats till ert barnkalas? Boka ert barnkalas hos oss på O’Learys i Kista Event Center och ha en underbar dag tillsammans. Vi erbjuder våra kalasupplägg på lördagar och söndagar kl. 11-15 då barnkalasbuffén dukas upp. Barnkalasen varar i två timmar.

På barnkalaset kan barnen äta god mat och bowla. För de barnkalasen där barnen är lite äldre så finns även möjligheten att köra Gokart. På vår uppmärksammade barnkalasbuffé finner ni den perfekta maten till ert födelsedagsfirande. Vi har bland annat: Chicken nuggets, korv, köttbullar, hamburgare, pommes, sallader med olika dressingar samt pannkakor med sylt och grädde. Fri påfyllning av dryck ingår.

Efter middagen så har barnen möjlighet att njuta av vår glassbuffé. Där finns det strössel, såser och godis av alla möjliga smaker som gör glassen ännu godare!

Vill ni ha en födelsedagstårta till barnkalaset så beställer ni den av oss i förväg. Till samtliga kalas så har vi speciella barnkalasvärdinnor som förser er med allt ni kan tänkas behöva för att göra kalaset till en stor succé. Om ni vill ha ett barnkalas för de äldre barnen där de vill åka Gokart, kontakta oss för mer information.

Med vår erfarenhet av att hålla i kalas så kan vi tipsa er om att inleda kalaset med bowling/gokart för att sedan runda av kalaset med mat & dryck.

Boka ert barnkalas i god tid för att vara säkra på att ert datum är ledigt!

Priser:
Barnkalas med bowling: 249 kr/barn
I priset ingår bowling, 4–6 barn per bana. (OBS. Minst en vuxen skall närvara per 6:e barn.)

Vi har även kalas med gokart för de lite större barnen, vänligen kontakta oss för all info!

Kalas med gokart: 299 kr/barn

bokning.kista@olearys.se
Önskar ni boka för fler än 10 barn?
Kontakta oss på: 08-751 09 50