Företagsevent

Affärer är inte bara siffror och produkter. Relationer och förtroende spelar idag en helt avgörande roll, inte bara inom företaget utan också med kunder och leverantörer. Detta gäller framförallt när förhandlingen är över och allt ska börja fungera två företag emellan. Då vill man ofta ordna ett företagsevent. Några bra ingredienser för ett lyckat företagsevent är:
• Trevlig och avkopplande miljö
• Någon gemensam aktivitet
• Något gott att äta tillsammans

Dessa tre ingredienser hittar du hos oss på O'Learys Kista. Vad vet du egentligen om O'Learys? Förmodligen att man hos oss kan njuta av goda amerikanskinspirerade rätter medan man tittar på det bästa som sportvärlden har att erbjuda. Det stämmer – men vi har mycket mer än så att erbjuda!

Visste du till exempel att O'Learys i Kista har en toppmodern gokartbana med det allra senaste; eldrivna gokarts. Här kan man "bara" köra bana eller boka ett komplett paket där träning, kval och final ingår. Vi har dessutom en bowlinganläggning att tillgå.
På Kista O’Learys finns med andra ord stora möjligheter att styra upp ett trevligt och minnesvärt företagsevent i Stockholm. Vi har allt ni behöver: maten, aktiviteten och den perfekta avslappnade miljön! Välj mellan allt från tilltugg och enklare luncher till representationsmiddagar.

För att boka ett event är ni varmt välkomna att höra av er!