Gokart

Gokart - Kista Event Center

Tycker du om höga hastigheter samtidigt som adrenalinet pumpar på? Om du svarar ja på den frågan så råder det inga tvivel om att gokart är något för dig!

Du hittar vår gokartanläggning på O’Learys i Kista, strax norr om Stockholm. Ta med ditt sällskap och kör gokart hos oss, ni kommer inte att bli besvikna!

Vi kan stolt berätta att vi har Europas modernaste gokartanläggning. Vår gokartbana täcker hela 4000 kvm, full med pulshöjande kurvor som väntar ivrigt på att utsättas för höga hastigheter. Våra gokarts når upp till en hastighet av 60km/h och du kommer bokstavligen känna att du flyger fram på banan. Spänn fast dig ordentligt och fokusera på körningen! Kom in till oss och känn adrenalinet pumpa när du kör Gokart – Race från 165kr.

Har du aldrig kört gokart här på Kista Event Center i Stockholm tidigare så vill vi ge er några tips som underlättar körningen:

* Gå in i kurvorna med reducerad hastighet för att sedan accelerera ut ur dem.

* Accelerera och bromsa mjukt.

Hos oss på O’Learys i Kista så kan ert sällskap tävla och ha det mycket trevligt medans ni åker i full fart med våra gokarts. Att köra gokart är en aktivitet som passar familjen, vännerna eller kollegorna. Är någon i sällskapet minderårig så är det krav på närvarande målsman. Är du under 145cm så får du tyvärr inte åka gokart.

När ni kör gokart inomhus hos oss så ska ni veta att ni kör på en av Europas bättre gokart-banor. Våra gokarts drivs enbart på el. Det är ett miljömedvetet alternativ samtidigt som det blir behagligare för dig som är på banan.

Som alla aktiviteter hos oss på O’Learys så är det alltid möjligt att kombinera våra häftiga upplevelser med underbar mat och dryck. Ta en titt bland vår meny och varva ner med stil.

PRISER
1 x 8 min 165 kr
2 x 8 min 295 kr

MINI GP 1 x 8 min + 15 varv (kval + final) 330 kr
GRAND PRIX 2 x 8 min + 15 varv (träning+kval+final) 495 kr
(Första gången ni kör hos oss tillkommer en medlemsavgift på 10 kr)

Är ni under 4 personer är det våra drop-in-tider som gäller:
Måndag-Fredag kl 13.00-16.00
Lördag-Söndag kl 11.00-22.00 (med reservation för ändringar)

Öppettider
Måndag-fredag 13.00-22.00
Lördag-söndag 11.00-22.00


Sommar öppettider för gokart
Måndag-fredag 14.00 - 22.00
Lördag-söndag 12.00-22.00


För övriga tider ring aktuell dag.

18 års åldersgräns gäller utan målsmans sällskap
Minimum 145 cm längdgräns
All körning sker på egen risk, genomgång och registrering sker på plats.

Ring 08-751 09 50 eller mejla bokning.kista@olearys.se