Gokart

Gillar du när det går fort? Hos O'Learys i Kista kan du inte bara titta på snabba motorsporter som Grand Prix på TV, du kan också köra själv. Det gör du på Europas modernaste gokartanläggning, med en 350 meter lång bana inomhus på 4000 kvm. Med en toppfart på 60 km/h rinner adrenalinet till och du får en hisnande upplevelse. Här gäller det att vara ordentligt fastspänd och fokusera på körningen. Du betalar 165 kronor för ett race och då hinner du köra ungefär 15 varv.

Ett tips för dig som kör gokart i Stockholm för första gången är att gå in i kurvorna med reducerad hastighet och accelerera på väg ur dem. Tänk också på att accelerera och bromsa mjukt. En effektiv körning i banan finner man genom att träna.

Hos O'Learys Kista kan du utmana kompisar eller kollegor i gokart i Stockholm, eller varför inte familjen? För minderåriga gäller det att ha med sig målsman, längdgränsen är 145 cm. O'Learys Kistas gokartanläggning erbjuder dig en unik upplevelse i Europa då inte många banor kan mäta sig med denna moderna anläggning. Bilarna följer den senaste trenden och är eldrivna, vilket gynnar såväl miljön som ditt välbefinnande på banan.

Som du säkert känner till kan du komplettera din körupplevelse med något gott att äta och dricka. O'Learys meny innehåller en mängd välsmakande alternativ!

Priser

1 x 8 min 165 kr
2 x 8 min 295 kr
MINI GP 1 x 8 min + 15 varv (kval + final) 330 kr
GRAND PRIX 2 x 8 min + 15 varv (träning+kval+final) 495 kr

(Första gången ni kör hos oss tillkommer en medlemsavgift på 10 kr)

Är ni under 4 personer är det våra drop-in tider som gäller:
Måndag-Fredag kl 13.00-16.00
Söndag kl 11.00-22.00 (med reservation för ändringar)
För övriga tider ring aktuell dag

18 års åldergräns gäller för sällskap utan målsman
Minimum 145 cm längdgräns
All körning sker på egen risk, genomgång och registrering sker på plats.

Ring 08-751 09 50 eller mejla bokning.kista@olearys.se