Teambuildning

Teambuilding Stockholm

Planerar du teambuilding i Stockholm? Då är O’Learys Kista det perfekta alternativet. Här finns allt du behöver för en lyckad teambuilding – aktiviteter, god mat och en avslappnad miljö. Hos oss på O’Learys Kista finner du bland annat en av Europas modernaste gokartanläggningar. Banan upptar hela 4000 kvm och bilarna du kör hos oss är eldrivna. Inga problem med motorsport utifrån miljöperspektiv alltså. Som komplement eller alternativ till gokart kan du välja bowling som också är en av de aktiviteter vi erbjuder. Teambuilding uppstår ofta kring en uppgift som ska lösas och därför kan vi även erbjuda träning i sporterna.

Denna anläggning, full av sportiga aktiviteter är ingen svettig gympasal, utan här är det mycket snyggt och representativt. Att stärka teamet med roliga aktiviteter, snygg miljö och sist men inte minst god mat, kan aldrig gå fel. Maten på O’Learys Kista är amerikanskinspirerad. Hugg in i en god oxfilé, grillad lax, sizzling fajitas eller varför inte BBQ ribs efter den fartfyllda aktiviteten.


Oavsett vilket team du vill stärka – idrottslaget, nya arbetsgruppen eller styrelsen – så har O'Learys teambuilding Kista något för er. Ta gärna en titt på bilderna på restaurangen och gokarten på hemsidan för att få en glimt av den unika miljön.