Företagsarrangemang

Vi är stolta över att erbjuda en unik och mångsidig plats för företag att samla sina medarbetare, kunder och affärspartners för minnesvärda tillställningar!


After Work (AW): Koppla av och umgås med dina kollegor över god mat och dryck på våra AW-evenemang. Vår avslappnade atmosfär och breda utbud av mat och dryck gör oss till den perfekta platsen att avsluta arbetsdagen på.

Företagsfester: Oavsett om det är en företagsjubileum, en avslutningsfest eller bara en anledning att fira framgång, så kan vi skapa den perfekta festen för ditt företag. Vår professionella personal kommer att se till att varje detalj tas om hand för att göra din fest oförglömlig.

Team-building Evenemang: Stärk banden inom ditt team med våra spännande och interaktiva team-building evenemang. Från bowling till gokart turneringar, vi har aktiviteter som passar alla grupper och skapar minnesvärda upplevelser för alla deltagare.


Varför Välja Oss:

Skräddarsydda Arrangemang: Vi förstår att varje företagsevenemang är unikt, och vi arbetar med dig för att skapa skräddarsydda arrangemang som uppfyller era behov och önskemål.

Avskildhet och Integritet: Vi erbjuder en avskild del av vårt etablissemang där ditt företag kan njuta av evenemanget ostört och privat.

Professionell Service: Vår dedikerade personal finns tillgänglig för att se till att ditt evenemang körs smidigt från början till slut.


Kontakta oss idag för att boka ditt nästa företagsevenemang på O'Learys Kista. Vi ser fram emot att hjälpa dig att skapa en minnesvärd och framgångsrik tillställning för ditt företag!