Barnkalas

Barnkalas i Stockholm – Mall of Scandinavia

Har ni ett barnkalas planerat runt hörnet? Ta tillfället i akt och boka ett roligt barnkalas hos oss på O’Learys i Mall of Scandinavia, strax nordväst om Stockholm. Vi har stor erfarenhet av att vara värdar på barnkalas och vi är gärna värd för ert kalas också! Ett barnkalas hos oss innebär en massa lek, mat och skoj för alla i sällskapet. Kalasen hos oss är för barn upp till 12 år.

Till ert barnkalas kan ni välja bland aktiviteterna lasertag, bowling och minigolf. Barnkalasaktiviteterna är öppna för barnen mellan klockan 11–13 på lördagar och söndagar. Ni bestämmer själva upplägget för vilken aktivitet som barnen ska inleda med. De olika aktiviteterna tar olika lång tid; lasertag 15 min, bowling 55 min och Minigolf ca 45 min.

När aktiviteterna är slut får barnen varva ner med vår utsökta middagsbuffé. Barnkalasets middagsbuffé består av: Hamburgare, chicken nuggets, korv, pommes, sallader med olika dressingar samt pannkakor med sylt och grädde. Till efterrätt får barnen avnjuta vår utsökta mjukglass med olika strössel och såser samt en massa godis. Barnkalasen brukar pågå i cirka 2h 20min.

Vi har varit värdar för många barnkalas genom åren och tar hand om hela sällskapet under firandet.

Som tack för att ni väljer oss som värdar för ert barnkalas i Stockholm så får födelsedagsbarnet också en födelsedagspresent av oss på O’Learys!

Pris: 249kr/barn

Ni är varmt välkomna att kontakta oss på:
08-751 09 65
mos@olearys.se

Vi tar endast emot bokningar via telefon och e-mail, senast 1 vecka innan barnkalasets datum.

För barnens skull så vill vi att ni är minst 1 vuxen per sjätte barn under hela kalaset.

OBS! Barnkalas tar sommaruppehåll från och med 2/7–17 till och med den 26/8–17.