Biljard

Biljard I Stockholm – Mall of Scandinavia

Galatic Billiard:
180kr för ett bord i 60min.

Tror du att du har upplevt allt som går att uppleva när du spelar biljard här i Stockholm? Där har du fel! Vi på O’Learys Mall of Scandinavia är unika med vår dynamiska biljard som tar traditionell biljard till en helt ny dimension.

Vår avancerade teknik assisterar dig i form av hjälplinjer på bordet när du spelar biljard. Med vår teknologi ser du tydligt vart du siktar och vart biljardbollen väntas hamna om du får en ordentlig träff på din stöt. Använd teknologin och titta på biljardbordet för att se ifall ditt sikte är rätt. Kan du inte biljardreglerna så är det inga problem, vi hjälper er. Att spela biljard är en mycket populär after work-aktivitet, och passar även som en del av en spännande tre- eller femkamp.

8-Ball är det vanligaste spelet inom biljard. För att spela 8-ball så är du i behov av följande: En vit köboll samt 15 bollar som är numrerade från 1–15, där 1–7 är helfärgade och ses som ”låg serie” och bollarna 9–15 är halvfärgade och klassas som ”hög serie”. 8:an är den klassiska helsvarta bollen. Du väljer vilken serie du vill spela med genom att korrekt sänka en boll av den önskade serien. För ytterligare spelregler så kan ni prata med vår personal på plats.

KLICKA HÄR FÖR ATT BOKA
OBS. Åldersgräns i vårt eventcenter är 18 år eller i målsmans sällskap. Efter kl 21.00 är det strikt 18 års gräns.