Laser Tag

Laser Tag i Stockholm - Mall of Scandinavia.

Urban Laser Tag
Höj pulsen med Laser Tag i vår häftiga urban black-light-miljö. Ni kan spela Laser Tag hos oss på O’Learys i Mall of Scandinavia strax nordväst om Stockholm. Det slutgiltiga målet är att med dina allierades hjälp lokalisera och skjuta motståndarlagets sensorer så många gånger som möjligt.

Laser Tag är en aktivitet som höjer pulsnivån och ett samarbete med dina lagkamrater ökar era chanser att gå segrande ut ur striden. Under er spelomgång så kommer ni att skratta mycket och samtidigt känna er taggade på att vinna spelomgången. Laser Tag är utan tvekan en aktivitet som passar perfekt till möhippan, svensexan, personalfesten, familjefesten eller till en utekväll med vännerna.

Maxantalet personer som kan spela Laser Tag samtidigt är 24. Ni har möjligheten att välja ifall ni vill vara allierade i lag eller spela alla mot alla. När lagen är valda och ni känner er pumpade och redo för strid så skickar vi er till respektive bas. Därifrån så får ni sedan klartecken på att matchen är igång och vi önskar er all lycka.

En spelomgång varar i 10 minuter.

Pris
För dig som är över 12 år gammal, 120:-
För barn mellan 8-12 år (ingen under 8 år får spela Laser Tag), 70:-

OBS! Minimum antal för att kunna köra Laser Tag är 4 personer.

Öppettider på Lasertag;

Mån - Tors 17:00 - 21:00

Fre - Lör 14:00 - 22:00

Sön 14:00 - 21:00

BOKA LASER TAG - KLICKA HÄR

OBS. Åldersgräns i vårt eventcenter är 18 år eller i målsmans sällskap.
Efter kl 21.00 är det strikt 18 års-gräns.