Covid-19

Till våra fantastiska gäster, Vi följer noggrant spridningen av Corona Viruset (Covid-19) och dess effekter i samhället. Vi följer myndigheternas riktlinjer och rekommenderar att ni alla gör detsamma.

Vår restaurang arbetar dagligen med att hålla en matsäkerhet för våra gäster, i den ingår korrekt hantering av livsmedel, rena ytor och rena maskiner i köken, personalutrymmen och i restaurangen.

Viktigaste är att personalen som arbetar är hela rena och friska.

Mycket av detta gör att vi redan där arbetar aktivt för att hantera situationen så bra som möjligt och därför håller vi restaurangen öppen som vanligt.

Utöver våra vanliga rutiner har vi även vidtagit extra åtgärder som tex ökad frekvens på städning i samtliga delar i lokalen samt haft en grundlig genomgång med personalen om allvaret i läget och hur dem ska göra för att arbeta ännu säkrare än vad vi redan nu gör, samt också vara extra vaksamma på eventuella symptom.

Vad kan du som gäst göra? Är ni förkylda, har feber, hosta eller har varit utomlands under de senaste veckorna så råder vi att följa myndigheternas riktlinjer och stanna hemma. Är ni helt friska och sugen på en härlig köttbit eller en grym burgare så är ni givetvis välkomna, vårt eventcenter med alla våra aktiviteter håller öppet och där har vi också utökat städrutiner samt satt ut extra handsprit.

Under denna period och en lång tid framåt håller vi oss som alla andra uppdaterade på vad som händer i Sverige och runtom oss i världen. Vi ser till att vår personal alltid har de senaste nyheterna samt de bästa förutsättningar för att vi ska kunna hålla vår fantastiska restaurang och eventcenter öppet och säkert för både gäster samt personal.

Våra restauranger omfattas i dagsläget inte av de nya restriktionerna på max 500 personer, detta menas att vår restaurang inte definieras som allmän sammankomst eller offentlig tillställning.

Med vänlig hälsningar

Olearys Mall Of Scandinavia