NHL-timmen - Livepodcast samt SM i hockeyquiz

Livepodcast med NHL-timmen! Men inte bara det. Besökarna får även chansen att delta i SM i hockeyquiz.

Evenemang på facebook

Utöver att Linus Hugosson och Uffe Bodin spelar in live kommer deltagarna även att ges chansen att delta i SM i hockeyquiz. Detta i David Kvicklunds regi. David är mannen bakom det omåttligt populära frågesportsspelet You Crash The Game. Han kommer att sy ihop ett knepigt quiz där ni och era polare får chansen att visa vad era hockeykunskaper egentligen går för.

Datum och tid: Lördag 26 januari 13.00-17.00

Klockan 13.00 sätter Linus och Uffe i gång på scenen. Se därför till att vara på plats 12.30 för att inte riskera att missa starten podden pågår i två timmar med en paus i mitten. 15.30 drar vi i gång med quizet och det väntas pågå i en och en halv timme. Efteråt blir det efterfest i Rockbaren.

Boka genast bord på 020-10 40 00 eller mejla till mail@olearystolv.se för att säkra era platser på eventet. Ange NHL-timmen när du gör bokningen. Bokning av bord medför matkrav.

Försäljning:

Deltagarna kommer att erbjudas möjligheten att köpa spelet You Crash The Game av David Kvicklund på plats.

Boende:

Vill du sova över? NHL-timmens gäster har tio procents rabatt på rum på Bo Hotell som ligger i Tolvan. Ange att ni vill ha rum när du bokar bord så får ni ta del av erbjudandet.

Varmt välkomna till en späckad dag i hockeyns tecken!

Mer info på HockeySverie.se: http://www.hockeysverige.se/2018/12/20/nhl-timmen-...