Meny

Lunchmeny

Weekdays

Lunch med salladsbuffé 125 SEK - kl.10.30-14 | Mån 2 okt - Fre 6 okt.

Dagens kött, fisk och vegetariskt tillagas och serveras av kock på plats. Självservering av potatis, pasta, ris, grönsaker, salladsbuffé och nybakat bröd. Måltidsdryck, kaffe, te och kakor.

Måndag

Pasta piemontese

serveras med oxfilé, champinjoner, purjolök och grädde.

Panerad sejfilé

serveras med örtpotatis, dillcremé och stekta grönsaker.

Halloumi- och rödbetsbiffar

serveras med örtpotatis, dillcremé och stekta grönsaker.

Tisdag

Kebabtallrik

serveras med pommes, tomatsås, vitlökssås och sallad.

Halstrad regnbåge

serveras med friterad potatis, tartarsås, citron och grönt.

Raggmunk

serveras med chevré, betor och lingon.

Onsdag

Köttbullar med potatispuré

serveras med pressgurka & lingon.

Pestobakad laxfilé

serveras med basmatiris, het tomatsås och grönt.

Svamprisotto

serveras med grillad pannoumi.

Torsdag

Gräddstuvad pyttipanna

serveras med stekt ägg, rödbetor och saltgurka.

Bakad spättafilé

serveras med gräslökssås, potatispuré och sockerärtor.

Moussaka

serveras med vegofärs, potatis, lök och tomat.

Fredag

Wallenbergare

serveras med potatispuré, lingon, ärtor och brynt smör.

Fiskgratäng

toppas med räkor.

Svamplasagne

med bruschettasallad och basilikacremé.