Meny
Lunchmeny
Weekdays
Lunch med salladsbuffé 125 SEK - kl.10.30-14 | Mån 2 okt - Fre 6 okt.
Dagens kött, fisk och vegetariskt tillagas och serveras av kock på plats. Självservering av potatis, pasta, ris, grönsaker, salladsbuffé och nybakat bröd. Måltidsdryck, kaffe, te och kakor.
Måndag
Pasta piemontese
serveras med oxfilé, champinjoner, purjolök och grädde.
Panerad sejfilé
serveras med örtpotatis, dillcremé och stekta grönsaker.
Halloumi- och rödbetsbiffar
serveras med örtpotatis, dillcremé och stekta grönsaker.
Tisdag
Kebabtallrik
serveras med pommes, tomatsås, vitlökssås och sallad.
Halstrad regnbåge
serveras med friterad potatis, tartarsås, citron och grönt.
Raggmunk
serveras med chevré, betor och lingon.
Onsdag
Köttbullar med potatispuré
serveras med pressgurka & lingon.
Pestobakad laxfilé
serveras med basmatiris, het tomatsås och grönt.
Svamprisotto
serveras med grillad pannoumi.
Torsdag
Gräddstuvad pyttipanna
serveras med stekt ägg, rödbetor och saltgurka.
Bakad spättafilé
serveras med gräslökssås, potatispuré och sockerärtor.
Moussaka
serveras med vegofärs, potatis, lök och tomat.
Fredag
Wallenbergare
serveras med potatispuré, lingon, ärtor och brynt smör.
Fiskgratäng
toppas med räkor.
Svamplasagne
med bruschettasallad och basilikacremé.