Meny

Lunchmeny

Weekdays

Lunch med salladsbuffé 129 SEK - kl.10.30-14 | 10 juni - 14 juni

Välj mellan kött, fisk och vegetariskt. Tillagas och serveras av kock på plats. Självservering av potatis, pasta, ris, grönsaker, salladsbuffé och nybakat bröd. Måltidsdryck, kaffe, te och kakor.

Måndag

Korvstroganoff

med basmatiris och gräddfil.

Bakad lax med hummersås

serveras med potatispuré, ärtor och citron.

Pyttipanna

med stekt ägg, rödbetor och saltgurka.

Fetaost- och grönsaksbiffar

serveras med ajvar, vitlökskräm och bulgursallad.

Tisdag

Långkokt högrev

med pepparrotsås, potatismos, saltgurka och gelé.

Smörstekt torsk

med räksås, kokt potatis och citron.

Grillad fläskfilé

med bearnaisesås, rödvinssås och klyftpotatis.

Wokade nudlar

med teriyakisås och tofu.

Onsdag

Köttbullar

med potatismos, pressgurka och lingon.

Boston Grill Fish’n Chips

serveras med pommes och tartarsås.

Oxfilépasta

med dijon, grädde, champinjon och purjolök.

Raggmunk

med chevré, lingon och betor.

Torsdag

Ost- och skinkafylld fläskschnitzel

med rostad potatis, ärtor, citron och rödvinssås.

Polentapanerad gösfilé

med aioli, tomatconcassé och stekt ris.

Kycklinggryta

med curry serveras med ris.

Stekta dumplings

serveras med aioli, tomatkonkase och stekt ris.

Fredag

Grillad flankstek

med potatisgratäng och rosmarinssky.

Boston Grill fiskgryta

serveras med aioli och räkor.

BBQ-pulled pork

med coleslaw och pommes.

Vegetarisk fetaostpaj

med tomat- och avokadosallad och tzatziki.