Meny

Lunchmeny

Weekdays

Lunch med salladsbuffé 129 SEK - kl.10.30-14 | 19 feb. - 23 feb.

Välj mellan kött, fisk och vegetariskt. Tillagas och serveras av kock på plats. Självservering av potatis, pasta, ris, grönsaker, salladsbuffé och nybakat bröd. Måltidsdryck, kaffe, te och kakor.

Måndag

Kalvfärslimpa

med potatispuré, svampsås och gelé.

Bakad koljafilé

med kokt potatis, betor, kapris och lök.

Helstekt fläskytterfilé

med timjanrostad potatis coh pepparsås.

Cannelloni

med tomat- och basilikasås.

Tisdag

Rödvinskokt oxkind

med potatismos och stekt spetskål.

Stekt laxfilé

med kall romsås örtpotatis och citron.

Fläskfilépasta

med champinjoner, purjolök, grädde och parmesan.

Wokade nudlar

med tofu och vårrulle.

Onsdag

Köttbullar

serveras med potatismos, pressgurka och lingon.

Stekt spättafilé

med kokt potatis och skagenröra.

Kycklingcurrygryta

med ris.

Grönsakslasagne

Torsdag

Cornflakespanerad kycklingbröst

med råstekt potatis och chipotle.

Skaldjurspaella

med aioli och citron.

Pork Belly

med coleslaw och pommes.

Cornflakespanerad fetaost

med råstekt potatis och chipotle.

Fredag

Kalvrostbiff

med pommes, rödvinssås och bearnaise.

Boston Grills fiskgryta

serveras med aioli och räkor.

Souvlaki på kycklingfilé

serveras med ris, tzatziki och tomatsås.

Halloumi- och rödbetsbiffar

med ris, tzatziki och tomatsås.