Meny
Lunchmeny
Weekdays
Lunch med salladsbuffé 125 SEK - kl.10.30-14 | Mån 27 nov - Fre 1 dec.
Dagens kött, fisk och vegetariskt tillagas och serveras av kock på plats. Självservering av potatis, pasta, ris, grönsaker, salladsbuffé och nybakat bröd. Måltidsdryck, kaffe, te och kakor.
Måndag
Skomakarlåda på kycklingbröstfilé
serveras med potatismos, bacon, purjolök, rödvinssås.
Ångad koljafilé
serveras med ägg, räkor, pepparrot, brynt smör och kokt potatis.
Falafelbiff
serveras med tomatsås, vitlökskräm, basmatiris och grönt.
Tisdag
Kalvrostbiff
serveras med råstekt potatis, pepparsås och bakad tomat.
Fish’n Chips
serveras med tartarsås, pommes och citron.
Dubbelpanerad fetaost
serveras grekisk sallad, tzatziki.
Onsdag
Köttbullar och potatismos
serveras med pressgurka & lingon.
Stekt laxfilé
serveras med kall romsås, dillslungad potatis och picklade grönsaker.
Vegetarisk moussaka
- tärnad potatis, zuccini, morötter, vegofärs serveras med yoghurtdressing.
Torsdag
Kalvfärslasagne
serveras med tomatsås och parmesan.
Polentapanerad gösfilé
serveras med tomatconcasse, aioli, potatismos, grönkålschips.
Västerbottenpaj
serveras med bruschettasås och örtagårdsdressing.
Fredag
Mixed grilltallrik
serveras med bearnaisesås, pommes och sallad.
Laxfärserad spättarullader
serveras med gräslökssås, potatismos och sockerärtor.
Boston Grill Quesadilla
serveras med salsa, gräddfil, guacamole.