Meny
Lunchmeny
Weekdays
Lunch med salladsbuffé. Vecka 22. 29 maj-2 juni. Sedan blir det á la carte till lunchpriser fram till midsommar.
- 125.00 Kr
Du väljer mellan dagens kött, fisk och vegetariska som tillagas och serveras av kock på plats. Självservering av potatis, pasta, ris, grönsaker, salladsbuffé och nybakat bröd. Måltidsdryck, kaffe, te och kakor.
Måndag
Coq au vin
- 125.00 Kr
serveras med potatismos, bacon, champinjoner & syltlök.
Halloumi- och rödbetsbiffar
- 125.00 Kr
serveras med rostade rotfrukter & basilikakräm.
Sotad laxfilé
- 125.00 Kr
serveras med ris, stekta grönsaker & teriyakisås.
Tisdag
Kalvrostbiff
- 125.00 Kr
serveras med råstekt potatis, pepparsås & haricots verts.
Fish & chips
- 125.00 Kr
serveras med pommes, dansk remoulad & citron.
Dubbelpanerad fetaost
- 125.00 Kr
serveras med quinoasallad & tomatsalsa.
Onsdag
Köttbullar
- 125.00 Kr
serveras med potatispuré, pressad gurka och lingon.
Rågmjölspanerad spättafilé
- 125.00 Kr
serveras med kokt potatis, skagenröra & sockerärtor.
Chili sin carne
- 125.00 Kr
serveras med ris.
Torsdag
Fläskschnitzel
- 125.00 Kr
serveras med örtpotatis, råsmarinsky & gröna ärtor.
Pasta Arrabiata
- 125.00 Kr
serveras med buratta.
Halstrad rödingfilé
- 125.00 Kr
serveras men jordärtskockspuré, skaldjursvinigrette & råmarinerade broccola.
Fredag
Sommarbuffé.
- 125.00 Kr