Meny

Lunchmeny

Weekdays

Lunch med salladsbuffé 129 SEK - kl.10.30-14 | 20 maj - 24 maj

Välj mellan kött, fisk och vegetariskt. Tillagas och serveras av kock på plats. Självservering av potatis, pasta, ris, grönsaker, salladsbuffé och nybakat bröd. Måltidsdryck, kaffe, te och kakor.

Måndag

Helstekt fläskytterfilé

med skånsk potatis och stekt sky.

Fiskbiffar

med basmatiris, tomatsmörsås och grönt.

Svamplasagne

Chiligryta

med basmatiris, gräddfil och jalapeño.

Tisdag

Kalvfärslasagne

med tomatsås.

Lättrimmad laxfilé

med picklad lök, dillkräm och kokt potatis.

Stekt falukorv

med stuvade makaroner.

Corneflakespanerad fetaost

med bulgursallad, ajvar och vitlökskräm.

Onsdag

Köttbullar

med med potatismos, pressgurka och lingon.

Panerad spätta

med skagendressing, örtpotatis och citron.

Vegetarisk moussaka

med vegofärs.

Rostat anklår

med portvinssky och rostade grönsaker.

Torsdag

Kycklingschnitzel

med parmesankräm och örtrostad potatis.

Stekt havsöring

med saffransaioli, friterad potatis och grönt.

Högrev

med potatisgratäng och pepparsås.

Svamprisotto

med halloumi.

Fredag

Mixed grilltallrik

serveras med valfria tillbehör.

Lammfärsbiffar

med råstekt potatis, ratatouille och fetaostkräm.

Falafelbiff

med råstekt potatis, ratatouille och fetaostkräm.

Boston Grills fiskgryta

serveras med aioli och räkor.