Meny

Lunchmeny

Weekdays

Lunch med salladsbuffé 125 SEK - kl.10.30-14 | Mån 27 nov - Fre 1 dec.

Dagens kött, fisk och vegetariskt tillagas och serveras av kock på plats. Självservering av potatis, pasta, ris, grönsaker, salladsbuffé och nybakat bröd. Måltidsdryck, kaffe, te och kakor.

Måndag

Skomakarlåda på kycklingbröstfilé

serveras med potatismos, bacon, purjolök, rödvinssås.

Ångad koljafilé

serveras med ägg, räkor, pepparrot, brynt smör och kokt potatis.

Falafelbiff

serveras med tomatsås, vitlökskräm, basmatiris och grönt.

Tisdag

Kalvrostbiff

serveras med råstekt potatis, pepparsås och bakad tomat.

Fish’n Chips

serveras med tartarsås, pommes och citron.

Dubbelpanerad fetaost

serveras grekisk sallad, tzatziki.

Onsdag

Köttbullar och potatismos

serveras med pressgurka & lingon.

Stekt laxfilé

serveras med kall romsås, dillslungad potatis och picklade grönsaker.

Vegetarisk moussaka

- tärnad potatis, zuccini, morötter, vegofärs serveras med yoghurtdressing.

Torsdag

Kalvfärslasagne

serveras med tomatsås och parmesan.

Polentapanerad gösfilé

serveras med tomatconcasse, aioli, potatismos, grönkålschips.

Västerbottenpaj

serveras med bruschettasås och örtagårdsdressing.

Fredag

Mixed grilltallrik

serveras med bearnaisesås, pommes och sallad.

Laxfärserad spättarullader

serveras med gräslökssås, potatismos och sockerärtor.

Boston Grill Quesadilla

serveras med salsa, gräddfil, guacamole.