Blackebergs Basket (KFUM) & Åke Nilsson Fonden

KFUM Blackebergs IK grundades av Åke Nilsson år 1953 och har sen dess växt till att bli en av svensk baskets största ungdomsklubbar. Med cirka 1400 aktiva medlemmar samt 200 passiva, uppdelade i 3 seniorlag och 95 juniorlag.

Blackeberg är en klubb där alla kan vara med och spela, känna sig hemma samtidigt som det finns plats för en seriös elitsatsning.

Så om du bara vill ha kul och spela basket, träna för att spela i vårt herrlag/damlag i basketettan eller satsa fullt ut till landslag och proffskontrakt är Blackeberg klubben för dig.


BLACKE BURGAR´N

Potato bun, 160g nötkött, hamburgardressing, krispsallad, stekt lök, cheddarost, chilimayo och bacon. Serveras med pommes och coleslaw.

194kr där 5kr går oavkortat till Åke Nilsson Fonden.


ÅKE NILSSON FONDEN

Fonden har fått sitt namn från föreningens grundare och förste ordförande Lars Åke Nilsson. Fondens ändamål och syfte är att tillhandahålla ekonomiska medel för de av föreningens medlemmar, som av en eller annan anledning har en familjeekonomisk situation som är ansträngd och som i värsta fall kan innebära att medlemmen av denna anledning ej kan deltaga fullt ut i verksamhetens aktiviteter alternativt tvingas sluta helt med sitt basketutövande och engagemang.

Vill du göra en donation till fonden? Det går att göra på flera olika sätt!

1. Gör en donation direkt på http://blackebergbasket.attendance2.com/akenilssonfond. Du betalar med kort, via direktbank eller faktura.

2. Sätt in valfri summa på KFUM Blackebergs plusgiro 156959-9, märk betalningen ”Åke Nilssons fond”.

3. Swisha valfri summa till nummer 123 555 88 38,märk betalningen ”Åke Nilssons fond”.

.

För mer information här