Tävling 1 juni - 8 juli

Tävling i samarbete med Carlsberg

Nu kan du vinna två VIP-biljetter till Sverige – Turkiet i Nations League i september!

Tävlingsvillkor

O’LEARYS 31 MAJ 2018
För att tävla med O’Learys på facebook.com/OLearysSverige och ha chans att vinna ett VIP-paket måste du vara minst 25 år gammal. Tävlingen pågår den 1/6/2018 till och med 8/7/2018.

Tävlingen äger rum på facebook.com/OLearysSverige, där det den 1/6 postas ett tävlingsinlägg. Vinnarna utses av en jury och annonseras i ett nytt inlägg samt underrättas via direktmeddelande på Facebook.

Varje tävlande har endast möjlighet att ställa upp med ett tävlingsbidrag per inlägg. Varje tävlande kan endast vinna ett av priserna per inlägg.
Motivering/tävlingsbidrag i delat inlägg räknas inte. Din motivering behöver göras i originalinlägget: bit.ly/VIPtavling

Vinster:

1:a Pris – VIP-paket

Förstapriset är ett VIP-paket med två stycken (2 st) matchbiljetter inkl. mat, dryck, ”behind the scenes”-rundtur på arenan och boende på spelarhotellet under matchen Sverige-Turkiet på Friends Arena den 10 september 2018.(Båda deltagarna måste vara minst 25 år för att kunna delta i aktiviteterna.)

Ev. vinstskatt betalas av vinnaren. Värdet på denna vinst uppgår till ca 7000 kr.

2:a Pris – Signerad landslagströja

En person vinner en (1 st) signerad landslagströja med autografer från spelarna i Svenska Landslagets. (Marknadsvärde tröjan: 799 kr).

3:e Pris – Presentkort O’Learys

1 person vinner ett (1 st) presentkort á 500 SEK på O’Learys.

Vinsterna kan ej bytas mot kontanter, varor eller andra tjänster samt överlämnas till annan person. Vinsten måste nyttjas vid matchtillfällena. Det finns ej möjlighet för deltagare att lämna önskemål om placering på arenan. Observera att vinnaren samt gäst på arenan måste vara 25 år eller äldre.

Vi reserverar oss för eventuella skrivfel, att tävlingsvillkoren förändras, samt för tekniska komplikationer och felaktigheter eller förlorad funktionalitet där problemet ligger hos annan leverantör, t ex hos Facebook, Carlsberg.

Genom att delta i tävlingen accepterar du att förhålla dig till de ordningsregler och bestämmelser på Friends Arena som anges av arrangören. Detta kan du läsa mer om på www.friendsarena.se.

Läs mer om evenemanget på: https://friendsarena.se/evenemang/

Jury:

En jury utsedd av O’Learys Trademark utser de vinnande bidragen. Juryns beslut kan inte överklagas.

Anställda på O’Learys Trademark eller deras familjemedlemmar får ej delta i tävlingen. Vinnarnas namn och tävlingsbidrag kan komma att publiceras på facebook.com/OLearysSverige, eller andra av O’Learys ägda sociala medier eller webbplatser – genom att delta i tävlingen ger du medgivande till denna publicering.

Genom att delta accepterar du dessa termer och villkor.