Det händer något alla dagar i veckan!

Som Umeås nöjescentrum vill vi erbjuda något för alla - varje dag i veckan. Detta innebär att du alltid kan hitta något trevligt och kul att göra hos oss, oavsett om ditt besök är planerat eller spontant!

För att hålla koll på veckans händelser såsom veckans lunchmeny, erbjudanden, sport-sändningar eller helgens event, så kan du gå in på Veckans Schema ("What's On") som alltid ger dig den senaste informationen. "What's On" hittar du längst ner på denna sida för att se vad som händer vecka för vecka: olearys.se/umea/activities/

Ett smakprov på vad vi erbjuder varje vecka:

Dagens Lunch
Vi serverar lunch varje vardag 11:30 - 13:30.
Veckans lunchmeny hittar du här: https://olearys.se/umea/food/

Biomåndag
Kombinera mat på O'Learys Umeå med en mysig biokväll för endast 199 kr! Välj mellan utvalda rätter. Erbjudandet gäller även söndag, tisdag och torsdag med priset 239 kr.

Afterwork
O'Learys Afterwork med god stämning och bra priser hittar du hos oss varje fredag kl 15:00 - 18:00.
Läs mer om vårt erbjudande HÄR

Lill-lördag
Njut av livemusik hos oss varje onsdag, start 22.00! Kombinera med god mat, dryck och kanske en omgång shuffleboard, bowling eller minigolf!

Studentpriser
Varje dag erbjuder vi utvalda studentpriser mot uppvisande av giltigt studentkort. Dessutom erbjuder vi hela 50% RABATT på samtliga aktiviteter alla måndagar! För bra för att missa, läs mer om vårt erbjudande för studenter HÄR

Sena kvällar med oss
Livemusik, DJ, Karaoke och Trubadur varje onsdag, fredag och lördag!

Karaokelördag
Varje lördag från 22:00 har du möjlighet att glänsa och uppfylla eventuella artistdrömmar hos O'Learys Umeå!

O'Learys Sunday Funday
Söndagar är familjen & barnens dag på O'Learys i Umeå med riktigt bra söndagspriser på våra aktiviteter! Kombinera ert besök med mat och aktivitet så bjuder vi på aktiviteten!