Stans största utbud av nöjen & aktiviteter

Att besöka O'Learys Umeå ska vara en rolig upplevelse och en mötesplats där man träffas för att ha kul med vänner, familj eller kollegor. Vi har valt ut de senaste och de bästa aktiviteterna i nöjeskategorin för att kunna erbjuda Umeåborna ett brett utbud av roliga aktiviteter och evenemang som kan älskas av alla!

Hos oss hittar du bland annat:

Karaokerum
Hyr ert alldeles egna karaokerum! Med över 80 000 låtar att välja på är det den ultimata uppvärmningen för en utekväll eller för en helkväll karaoke!

Bowling
Spela klassisk bowling med vännerna, kollegorna eller familjen! Vi erbjuder 8 banor i härlig och avslappnad miljö. Vi erbjuder även discobowling med härlig musik och ljus, den perfekta uppvärmingen för en utekväll!

Shuffleboard
Det perfekta spelet för en trevlig afterwork, för familjen eller för häng med vännerna!

Utöver det erbjuder vi dessutom nattklubb, livemusik, företagsevent, konferens och mycket mer! Snart lanserar vi även en helt ny festvåning med flera karaokerum, 400m2 fler aktiviteter och Umeås enda shotbar!

Så varför inte boka in nästa kompisträff eller företagskonferens hos O’Learys Umeå? Se alla våra aktiviteter och läs mer här: olearys.se/umea/activities/


Du hittar även O'Learys Umeå och våra aktiviteter på noje.com/umea