NATTKLUBBEN

Välkommen till O´Nights på O´Learys Västerås, en nattklubbsupplevelse ni kommer att minnas långt fram!

2, snart 3 dansgolv och 5 barer

Boka VIP bord? LÄS MER - TRYCK HÄR

Klubbdansgolvet bjuder vi på en pulserande symfoni av modern techno, EDM, house och den senaste klubbdängorna, låt basen och rytmerna leda dig till extas och dansa natten lång till den hetaste klubbmusiken!
23:00-03:00 - Klubbdansgolvet finner ni i vår Event del. Entré via Torggatan 1DSchlagerbarens magiska dansgolv är nostalgitripp med schlagerhits och oldies but goldies. Glitter och glamour till tidlösa klassiker som skapar en festlig atmosfär. Dansa och sjung med i melodier som aldrig bleknar!
22:00-02:00 (LÖRDAGAR) - Schlagerbaren finnes ni en trappa nedanför Restaurangen i vår Beer Garden med Entré via Stora Torget 2.


Hits Baren!
Men det är inte allt! På det tredje dansgolvet, "Hitsbaren", serverar vi nyare ikoniska hits från 90-00 talet och framåt. Från poppärlor till singalong-bangers, det är den perfekta platsen för den moderna festgångaren, Hits Baren - Dance the night away.
00:00-03:00 - Hits Baren finner ni i den inglasade delen i vår Eventdel, Entré via Torggatan 1D


Oavsett vilket dansgolv du väljer, lovar vi en natt fylld med musik, dans och minnen som varar. Kom och låt oss skapa magi tillsammans!

Fredagar 22-03
Lördagar 22-03
Rekommenderad ålder 23 efter 23.00

Dessförinnan önskar vi att man vistas hos oss om man är under 18-år i målsmans sällskap - alltid.

Entréavgift börjar gälla hos oss från 22.00 fredagar och lördagar.

Vårdad klädsel råder

Observera att tiden för inträde och dansgolvens öppettider kan variera IOM annat event eller konsert, håll utkik här på vår hemsida.