Restriktioner och tider

Det blir bättre snart och vi blickar framåt.

Som Västerås Nöjespalats måste vi blicka framåt, och med det kommer naturligtvis ett ansvar för att vår vision om framtiden ska kunna realiseras. Vi är också otroligt stolta över att vi tar ett ansvar och vi vill vara med och bidra med det som behövs för att vi ska kunna återgå till det som vi känner som ''normalt'', där vi kan ses utan avstånd, gå på konserter som vi vet blir av, se på viktiga matcher med god mat och bira utan att behöva begränsa antal såväl som öppettider. Det kommer, det är vi övertygade om.

Tills dess gäller följande, och vi ber er givetvis att respektera följande.

Vi stänger senast 23.00. Att vi stänger 23.00 innebär att våra lokaler ska vara tömda och dörrarna ska vara stängda klockan 23.00

Max 8 personer per sällskap är 8 personer per sällskap. Det är inget vi själva tagit beslut om vi tycker antagligen att det är lika tråkigt som ni tycker att det är.

Minst 1 meter mellan sällskapen är också 1 meter mellan sällskapen, det spelar ingen roll hur länge ni känt varandra eller om ni jobbar ihop, eller vad det nu kan vara. Det är så det är och det är vårt ansvar att påminna er om detta om vi ser att bord flyttas ihop under ett besök, eller om vi märker att det är svårt att hålla koll på det. Vi gör det alltid med vänlig ton och ett leende eftersom vi vill att du ska trivas hos oss.


Att bli förkyld nu, även om du är vaccinerad, trippelvaccinerad, ovaccinerad eller vad du nu än är (en förkyld enhörning?) innebär att du ska stanna hemma. Det är inte vår uppgift att se till att du stannar hemma, men vi påminner vänligt men bestämt om att du givetvis stannar hemma om du har symtom, det är det absolut, hands down, det vänligaste du kan göra för att minska smittspridningen och heller inte smitta vår personal -som vi är rädda om!


Vi hoppas att du förstår vad vi menar och önskar dig varmt och hjärtligt välkommen till ditt andra vardagsrum!


O'Learys Västerås