Entertainment

O'Learys LIVE är underhållningen vi erbjuder utöver sporten. Visst vi är en stor sportbar som visar otroligt mycket sport och erbjuder er att se den med god mat och dryck i en Boston influerad miljö.
Men för oss räcker inte det, vi har ett nöjespalats att bygga upp! Att vara Eatertainment och Entertainment handlar om att vara och ge det bästa av det mesta!

Utöver sport, aktiviteter, god mat och dryck kommer O'Learys Västerås i samarbete med arrangörerna Karlsson&Norberg att stå för konserter från kända artister och grupper under hösten 2021 och våren 2022.


Vad sägs om en Rock n' Roll Friday med några av Sveriges rockigaste rock n' roll band, för att släcka törsten efter rock n' roll musiken i Västerås? Eller en pangkväll med en konsert från dem lokala stjärnorna i LBSB? En riktig festkväll för den som älskar 90-tals musik? Det och mycket mer kommer vi att erbjuda er.


Tillsammans med Karlsson&Norberg står vi dessutom som venue till för- och efterfesten för Västerås Rockfest.

Vi tänker givetvis på restriktioner och som ett av Västerås största ställen tar vi vårt ansvar och följer restriktionerna och den pandemilag som råder.

I vårt entertainment lag ingår erfarna underhållare som har fingertoppskänsla med egen touch på framförande av låtar för att AW'n och fredagskvällen ska bli en sådan som du egentligen inte vill lämna. Lördagarna kan dem enkelt få vilken fest som helst att gunga.

Torsdagar QUIZ TORSDAG (Restaurang)
Fredagar Fredagsfeelingen med After Work Quiz 19-20 och låtar med sköna vibes (Restaurang)
Lördagar Saturday Live Night med entertainer (Restaurang)

DJ fredagar och lördagar i Eventcenter Nattklubb (pga av pandemilag tillåts ej dans). Vår DJ sätter stämningen med musiken som ger oss en (förutom ditt sällskap) riktigt skön stämning på fredags -och lördagsfesten.

KONSERTDATUM

30/10 LBSB

25/2 BACK TO THE 90'S
25/3 HARDCORE SUPERSTAR
29/4 EMIL ASSERGÅRD
ROCK n' ROLL FRIDAY (återkommer med datum).


Hardcore Superstar 25/3