Livemusik varje fredag på O’Learys Ystad

Njut av härlig livemusik av både nationella och lokala trubadurer & band varje fredag på O'Learys! 🎶

Läs mer
Läs mer

Mors dag hos O'Learys

Vi bjuder alla mammor på dessert under hela mors dag. Erbjudandet gäller vid köp av en varmrätt från vår á la carte meny.

Läs mer
Läs mer

Fyra jazzkvällar hos O'Learys Ystad

Som en del av Ystad Jazzfestival välkomnar vi dig till Late night Jazz med Frida Green! Under hela fyra jazziga kvällar bjuder Frida upp till show med fri entré

Läs mer
Läs mer

Testa nya Interaktiv Dart på O'Learys!

NYHET! Interaktiv dart – Ett revolutionerande sätt att spela dart. Välj bland massor av olika typer av spel som projiceras på dart-tavlan.

Läs mer
Läs mer

Musikquiz torsdagar på O'Learys Ystad

Quizza på O'Learys Ystad på torsdagar!🌟 Här blandas ett kul musikquiz med härlig livemusik med Christoffer Zaar, där varje kväll har ett spännande tema. Varmt välkomna!

Läs mer
Läs mer

Vill du bli en del av vårt team?

Vi är ständigt på jakt efter duktiga kockar, servispersonal och andra spännande tjänster.🌟 Klicka på Läs Mer för att se alla våra lediga tjänster!

Läs mer
Läs mer

Spela bowling hos O'Learys Ystad!

Välkomna in för en omgång bowling hos O'Learys Ystad! Vi erbjuder 12 moderna banor, god mat och dryck. Perfekt för vänner, kollegor eller familj!

Läs mer
Läs mer

Stans största utbud av nöjen & aktiviteter

Bowling, Shuffleboard, Arkadspel, Nattklubb, Livemusik, Företagsevent och Barnkalas är bara några av de aktiviteter och nöjen ni kan hitta hos oss!

Läs mer
Läs mer