Julbord

O'Learys Ystad välkomnar er till ett julbord utöver det vanliga där ett härligt klassiskt julbord kombineras med stans bästa aktiviteter och underhållning i världsklass! 🌟

Kombinera ert julbord med en omgång bowling eller shuffleboard - perfekt för familjen, kompisgänget eller kollegorna! Varje fredag bjuder vi dessutom in några av Sveriges härligaste coverband för att avsluta kvällen på topp.

Information om julbord 2023:

Ladda ner infoblad här

Julbordspris för barn: 0-6 år 99kr, 7-12 år 239kr. Gäller ons, tors & fre.

Artistfredagar:

Fredag 1 december: KVARTIÅTTA
Kvartiåtta är ett av Sveriges mest aktiva partyband. Bandet består av fyra unga yrkesmusiker från västkusten som spelar allt från klassiker som Earth, Wind and Fire och Van Halen till Kid Laroi och Aviccii, från en rad olika genrer. Med sin nästan konstanta turné genom Skandinavien tar de med festen var de än riggar upp, så att publiken kan dansa bort sina problem ett par timmar och bara njuta av det ljuva livet!

Fredag 8 december: NAJZ
NAJZ är ett välkänt partyband från Skåne som består av 5 ambitiösa musiker som brinner för underhållning. Dans, allsång och festligheter är det som NAJZ levererar bäst. Med en 7 års erfarenhet ute på vägarna så har NAJZ en otrolig bred repertoar och levererar musikunderhållning i högsta klass! Med en musikalisk, rolig och äventyrlig show så blir det en grym kväll som passar ALLA!

Fredag 15 december: PHIX
Grabbarna i Phix har bara varit igång i ca 4 år men har redan hunnit ta den skånska scenen med storm. Med låtar såsom "Shut up and dance", "All about that bass", Det regnar och regnar", "Kolvastång" och "Miss Belinda" erbjuder de en varierande repertoar med garanterat ös, från början till slut. Humor står i centrum och de älskar att bjuda på sig själv med knivskarpa skämt och organiserat trams.

Väljer ni julbord en fredag så ingår inträde till spelningarna i er biljett!